CE 1160x100 4 2

Luni, 08 Mai 2017 10:13

La mare în costum de baie made in Moldova-2

costumul de baie in doua piese implineste azi 65 de ani vezi cele mai controversate aparitii de a lungul 8 40280700 04843700

Sezonul estival se apropie, iar doamnele au grijă să-şi sculpteze corpurile pentru a arăta splendid pe plajă. Nu mai puţin importante sunt costumele de baie, - comunică publika.md.

În ajutor le vin designerii autohtoni care au lansat deja noile colecţii. În acest an sunt în trend costumele întregi cu tăieturi asimetrice şi cele din două piese, care pot avea bustieră sau sutien cu volănaşe.

Când ne aleg un costum pentru plajă, trebuie să ţinem cont de siluetă, spun specialiştii. Tinerele care au celulită pot opta pentru costume de baie practice, dintr-o singură bucată.

"De obicei domnişoarele aleg întregi fără plasa de la mijloc sau cu decolteul adânc pentru că au vergeturi sau unele imperfecţiuni ale corpului, dar unele optează şi pentru a-şi modela silueta", a comunicat consultantul în vânzări, Crina Răilean.

Dacă vreţi să atrageţi toate privirile bărbaţilor puteţi alege un costum de baie din două piese.

"Avem costumul ăsta de baie care este cu volănaşe şi care pune în evidenţă fetele cu pieptul mic. Avem şi topuri mult mai îndrăzneţe, pentru fetele care vor să fie mult mai sexi şi să pună în evidenţă breteluţele din spate şi astfel şi slipii sunt mai minusculi", a afirmat afirmat consultantul în vânzări, Crina Răilean

O atenţie deosebită trebuie să acordaţi şi culorilor, spun designerii. Sunt recomandate costumele de baie în nuanţe cât mai puternice.

"Eu optez mereu pentru culorile deschise: galben, bej, piersic. Astea sunt preferatele mele. Atâta timp cât îmi permit pledez pentru culorile care sunt acum, de vară".

Un costum de baie creat de designerii autohtoni variază între 200 şi 450 de lei. Preţurile sunt accesibile, spun femeile care îşi doresc să schimbe cât mai multe costume de baie atunci câns sunt la plajă.

"Am ales acest costum de baie. Voi merge în Turcia. Este un model potrivit pentru doamenele plinuţe. E frumos, sexy şi potrivit pentru odihnă. Vacanţa va dura 15 zile şi un singur costum e puţin. Voi cumpăra mai multe"

"Ce o să ni se potrivească aceea o să alegem. Din două piese să fie. E mai comod. Putem să combinăm, din trei piese să facem o piesă, diferit să fie".

În magazinele producătorilor autohtoni pot fi găsite şi costume de plajă pentru fetiţe de la trei la 12 ani. Preţul acestora este de 100 de lei.

În Republica Moldova există un singur producător de costume de baie, Mantimex SRL, care activează sub marca comercială „Dammex”.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика