Luni, 23 Mai 2016 09:13

Fly One va zbura în iunie

02 10 7386839Anul 2016 este unul marcant în aviația din Republica Moldova. Este anul de înființare a companiei Fly One, comunică mybusiness.md.  

Concepută încă în 2015, având specialişti cu experiență în domeniu de mai mulți ani, compania Fly One vine cu un capital sută la sută privat şi vizează în principal transportul de pasageri.   Inițial, Fly One presta servicii Cabin Crew și Flight Crew la bordul aeronavelor pentru ca mai apoi, să fie luată o decizie de fondare a unei companii aeriene. Astfel, Fly One vine pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț, către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operational, tehnic şi financiar-comercial calificat.  

Pentru desfășurarea activității de transport aerian a pasagerilor, FLY ONE dispune de 2 aeronave moderne de tip Airbus A320, iar în caz de necesitate, se poate apela și la o navă de rezervă.  Începînd cu luna aprilie 2016, Fly One operează curse charter, iar din luna iunie va opera curse regulate spre 12 destinații din Europa și Rusia.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика