CE 1160x100 4 2

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Joi, 06 Ianuarie 2011 02:00

Dezvoltarea cooperării economice dintre Cehia şi Moldova

La 2 februarie 2011, la Chişinău, în cadrul programului de afaceri al expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”, va fi organizată masa rotundă: „Dezvoltarea cooperării economice dintre Cehia şi Moldova”. La eveniment va participa o delegaţie de întreprinzători cehi, condusă de viceministrul Industriei şi Comerţului, Milan Govorka.

Potrivit şefei Secţiei Relaţii Externe a Camerei de Comerţ şi Industrie, Ludmila Rotaru, în perioada 1- 4 februarie curent, reprezentanţii mediului de afaceri din Cehia vor efectua o misiune economică în Moldova. Astfel, în cooperare cu CCI a Cehiei pentru ţările CSI, Ministerul Economiei al Moldovei, MIEPO şi Ambasada Cehiei în Moldova, va fi organizată masa rotundă: „Dezvoltarea cooperării economice dintre Republica Cehă şi Republica Moldova”( 2 februarie 2011, mun. Chişinău, str. Ghioceilor 1, „Moldexpo”, începând cu orele 14:30).

„Manifestarea are scopul de a consolida relaţiile comercial-economice dintre comunităţile de afaceri ale celor două ţări şi a stabili noi contacte cu potenţiali parteneri de business. Programul mesei rotunde include prezentarea potenţialului economic şi investiţional din Moldova şi Cehia, a posibilităţilor de cooperare bilaterală în diverse domenii.

CCI a RM invită agenţii economici autohtoni să participe la eveniment, deoarece în cadrul acestuia vor avea loc întrevederi bilaterale, ce vor oferi oportunităţi de iniţiere a contactelor de afaceri cu companiile cehe”, a spus Ludmila Rotaru, la şedinţa ordinară de luni, 17 ianuarie.

Menţionăm că expoziţia naţională „Fabricat în Moldova”, ediţia a X-a, se va desfăşura în perioada 1-5 februarie curent, la „Moldexpo”, fiind organizată de Camera de Comerţ şi Industrie, sub patronajul Guvernului.

Informaţii suplimentare referitor la masa rotundă pot fi obţinute la:

tel: (22) 22-13-91, 23-87-70, 069628973,

e-mail:

Serviciul de presa

tel: 24-42-83,

,

Lia Cazacu

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика