Joi, 25 Iunie 2015 15:55

PRACTICUM PE VÎNZĂRI

IMG 8546

Training de vânzări „Maestru în vânzări” (1 etapă)
 

Trainingul corporativ de vânzări „Maestru în vânzări” (disponibil în rusă și în română) este orientat către sporirea vânzărilor și a eficienței fiecărui participant, cât și a întregii secții de vânzări.  Atelierul practic este pregătit special pentru departamentul dumneavoastră de vânzări, cu scopul de a soluționa anume acele probleme cu care se confruntă întreg departamentul, dar și fiecare vânzător în parte. Acest training constă din 50% teorie și 50%  antrenamente și exerciții practice.

Trainingul este destinat:

Vânzătorilor – consultanți

Managerilor de vânzări

Reprezentanților comerciali

Conducătorilor departamentelor de vânzări

Directorilor

Și tuturor celor care se ocupă cu vânzările

trening po prodajam 660x440


Trainingul conține detalii și exerciții practice din fiecare etapă a vânzării.

Aceste etape sunt:

 

„Căutarea și găsirea clientului”: cum și unde trebuie căutați și găsiți clienții care sunt gata să cumpere produsul sau serviciul dumneavoastră. Pașii exacți ai apelurilor reci. Acestă etapă vă va ajuta să găsiți într-un timp foarte scurt mulți clienți gata de a procura.

Exerciții practice

 

 

„Stabilirea contactului”: cum să stabilești relații de prietenie cu clienții, astfel încât acestora să le dispară gândul că dumneavoastră le vindeți. La acest pas al vânzării veți afla și exersa un instrument unic care vă va permite să negociați cu orice om.

 Antrenamente

 

Tehnologia apelurilor reci sau vânzările la telefon: pașii exacți sau scenariul apelurilor reci oricărui client. Această tehnologie vă va ajuta să găsiți clienți, fără a le impune nimic, și fără ca vânzătorul să rămână cu emoții negative.

 Antrenamente

 

„Identificarea necesităților”: cum să identificăm adevărata problemă din cauza căreia clientul își dorește să cumpere produsul sau serviciul dumneavoastră. Ce întrebări trebuie să adresăm și pe care trebuie să le evităm.

 Exerciții practice

 

„Prezentarea”: Cum trebuie să fie o prezentare, ca la finalul ei clientul să își dorească cu adevărat să cumpere produsul sau serviciul dumneavoastră. Principalele greșeli pe care le comit vânzătorii care fac o prezentare. Ce trebuie de făcut ca prezentarea mereu să se încheie cu semnarea contractului.

 Exerciții practice

 

„Finalizarea vânzării”: cum să finalizăm o vânzare corect și fără mult efort. Cum să înlăturăm gândurile vânzătorului că produsul său este prea scump. Cum să vinzi mult și cu preț înalt.

 Exerciții practice

 

„Lucrul cu obiecțiile”: ce trebuie de făcut ca să nu existe obiecții, sau dacă există, să fie într-o cantitate foarte mică. Tehnologia soluționării obiecțiilor. Cum să nu intri în discuții contradictorii cu clientul, chiar dacă acesta nu are dreptate.

 Exerciții practice

 

Adăugător: cum să aflați repede cu ce tip de client aveți de-a face. Cum să vinzi clienților care nu știu singuri ce își doresc. Instrumentul universal care trebuie amintit: cum să discuți cu clienții aflați în diferite stări emoționale. Cum trebuie să fie însuși vânzătorul ca să vândă mult și scump. 

 

Trainingul de vânzări „Maestru în vânzări” însuflețește starea vânzărilor și a angajaților departamentului de vânzări, trezind în fiecare participant dorința de a îmbunătăți acea sferă de activitate pentru care el mai înainte și-a asumat răspunderea.

În timpul studierii participanții vor afla și învăța a aplica următoarele

Ce trebuie de făcut pentru a vinde mult și scump

Cum să capete relatii de lunga durata

      Unde și cum de găsit clienții care vor cumpăra produse scumpe

      Cum să stabilească corect necesitățile

      Secretele celor mai buni vânzători din lume

      Cum să sporească vânzările în cel mai scurt timp

      Lucrul și soluționarea obiecțiilor

Câteva recenzii ale participanților trainingului „Maestru în vânzări”  

 

„Pot spune că materialul predat într-un mod atât de clar și simplu, într-adevăr m-a ajutat să realizez că îmi place să comunic cu oamenii și munca de rutină monotonă nu este punctul meu forte. Am înțeles că pentru a realiza ceva în viața mea nu este nevoie să angajez anumite persoane și să le plătesc, spre exemplu vechiul meu plan de vânzare a căsei îl pot realiza singură. De asemenea, pot să îmi influențez singură conștiința și să îmi ridic tonul emoțional. Nu există situații incorecte, este atitudinea noastră față de aceste situații.” Chirieazev Olga, angajată a companiei  “Metancor-Com”

 

„Studierea m-a stimulat către noi acțiuni. Să-mi dau seama, și pe alocuri să recalculez scopurile pe care vreau să le ating. Am primit multă informație pentru a reflecta și pentru a aplica în practică.  Am primit cunoștințe care îmi vor permite să înțeleg mai bine oamenii.” Jdanov Veaceslav  conducătorul reprezentanței Bălți a companiei «LIDER»,

 

Înscrieți-vă acum, dumneavoastră și întreg departamentul de vânzări, la trainingul „Maestru în vânzări” la numărul: +373 79411313

După finalizarea acestei etape, participanții vor primi de la compania noastră certificate care vor confirma faptul că au finalizat cu succes acest practicum de vânzări „Maestru în vânzări” și pot trece la partea a doua FORMARE .

 

Detalii:

Durata -  12-15 ore (două zile complete)

Locul: evenimentul poate fi petrecut cum teritoriul companiei D-stra asa și in oficiul central companiei MAESTRU IN VINZARI (or. Chișinău, str. Tighina, 65, of. 412)

Înainte de a începe trainingul efectuăm un sondaj în formă scrisă printre angajații departamentului de vânzări, pentru a depista problemele de bază cu care se confruntă și a pregăti informația în funcție de aceste probleme, cât și în funcție de sfera și produsul/serviciul dumneavoastră.

 

Prețul include: prestarea trainingului descris mai sus, analiza personalității participanților (test), analiza productivității participanților (interviu), consultație individuală pentru conducătorul departamentului de vânzări, materialele informaționale și certificatele de participare.