Miercuri, 11 Martie 2015 16:23

STRICT SECRET! După ce aţi citit distrugeţi!

3446Potrivit surselor noastre de informare, criza din Republica Moldova – este organizată  de serviciile  secrete din străinătate. Însă  modalitatea de a preveni pericolul este găsit.
 
Pe data de 3 şi 4 aprilie 2015 în  Chișinău, va avea loc business forumul Sales&Marketing. Sub acoperirea lui, ne-am propus să vă oferim  informații secrete care vă vor ajuta la salvarea vânzărilor.

Sales&MarketingForum tradițional, reunește cei mai buni experți în domeniul de marketing și vânzări.


Subiecte prezentărilor  au la bază situația de criză care a fost declanșată, astfel încât accentul va fi pus pe strategii de dezvoltare  și creşterea vânzărilor, căutarea de noi nișe și  majorarea profitului în perioade dificile.


Am implementat în structura evenimentului speakeri internaționali, care defapt sunt agenții noștri.  Pentru a nu provoca suspiciuni inutile, am criptat în discursuri formula secretă pentru a crește vânzările în cadrul companiei. Însă pentru a realiza misiunea, va trebui să  descifrați acest cod.
Rețineți că transferul de date va fi efectuat strict secret.


Prin urmare, pentru a participa la business-forum, nu trebuie sa vă diferențiaţi de un vizitator obișnuit. Pentru aceasta aveți nevoie de un costum de afaceri (Black Tie) și un bilet la eveniment.

Coordonatele Sales&MarketingForum: Moldova, Chişinău, Park Residence. http://marketing360.md


P.S. Agent 007, atrageți atenția asupra faptului că intrarea la eveniment este efectuată exclusiv pe bază de bilet. Pătrunderea la conferință prin acoperiș, geamuri, cu parașuta, tancul și celălalte ce vă vin în minte nu este recomandată. Cumpără bilet

ODIMM logo
280 70