Marți, 10 Martie 2015 11:56

MIEPO lansează apel pentru proiecte investiționale

miepo logoOrganizația pentru Atragere Investiții și Promovare Exporturi din Moldova (MIEPO) anunță despre lansarea apelului public pentru colectarea de proiecte investiționale pentru anul 2015. Proiectele investiționale selectate în urma prezentului apel vor fi recomandate potențialilor investitori și finanțatori externi în cadrul misiunilor de afaceri specializate, delegații oficiale, forumuri, conferințe naționale și internaționale, întrevederi bilaterale, resurse electronice și alte instrumente informaționale.


Agenții economici interesați în atragerea de investiții străine pentru proiecte planificate pentru 2015, sunt invitați de a completa formularul online: https://docs.google.com/forms/d/1fmH1uB-wl-6wd-V9I1re6Ue96CPqt6OOl-nnUThazMM/viewform. Data limită de depunere a dosarului - 27 martie 2015. Informații suplimentare: 022 273-654 și . 


________________
MIEPO este o structură a Ministerului Economiei al Republicii Moldova, cu mandat pentru activități în atragere investiții, promovare exporturi și promovare de țară. Fondată în 1999, organizația asistă investitorii străini în formarea de parteneriate de durată și contribuie la dezvoltarea sustenabilă a exportatorilor din Moldova, prin aplicarea unui spectru larg de servicii și programe specializate. Misiunea MIEPO este de a  facilita dezvoltarea afacerilor și parteneriatelor în Moldova prin implicare, comunicare și promovare. _________________

ODIMM logo
280 70