Luni, 16 Februarie 2015 16:42

Îmbunătățeste performanța vânzărilor la maxim!

Снимок экрана 2015 01 26 в 14.46.45Indiferent dacă ne place sau nu, noi, împreună cu afacerile noastre facem parte dintr-un sistem global. Însă în situația când din toate părțile apar fluxuri de  ştiri negative, în politică şi economie, cât de optimiști nu am fi , frica paralizează rațiunea .

Probabil deja ați simțit scăderea bruscă a cererilor. Mai mult de atât, scăderea conversiei este o certitudine. Anume vânzările voastre scad sau deja au scăzut. Strategiile și solutiile voastre clasice deja nu mai au același efect. Și desigur prima ce ne vine în minte e – criza!

Da,criza! Profundă și cu perspective puțin îmbucurătoare.

Însă, când a fost ușor să faci business? Când clienții au fost dispusi ușor  să se despartă de banii lor? Fiți de acord, în toate timpurile clienții și-au dorit un produs calitativ și la preț redus.

Și în acest context nimic nu s-a schimbat cardinal. Dacă înainte dispuneați de mai mult timp pentru a găsi o soluție, ”nu s-a primit așa, încercăm alt fel”,”s-a comis o greșeală, se rezolvă”,”am pierdut un client, oricum va veni altul”. Atunci acum, solutionarea problemei nu suportă ritmul lent de vals. Acum, luarea deciziei și acționarea “plus/minus un kilometru” nu e doar periculoasă, e o crimă la adresa propriei companii.    

Viteza reacţiei şi vigilenţa – este unica şansă de a te menţine la suprafaţă. Iar pentru aceasta trebuie competenţă. Criza nu iartă neprofesioniştii!  Lipsa cunoştinţelor şi competenţelor în vânzări şi marketing se vor face simţite şi vor dăuna asupra business-ului în primul rând!

3-4 aprilie sunt zilele când în Chșinău va avea loc Sales&Marketing Forum.
Acest eveniment este dedicate celor care doresc să se  dezvolte și să-și măreasca vânzările.Anume în Moldova.Chiar și în criză.


Sales&Marketing Forum – presintă:


✓  2 zile non-stop de seminare și strategii de vânzări și marketing de la cei mai buni business traineri.
✓ 2 sesiuni paralele: 6 seminare, 6 ateliere practice, analiza celor mai utile cazuri practice din business.
✓  peste 500 de participanți și mai mult de 100 de instrumente pentru eficiență în  marketing și vânzări.

Înregistrați-vă pe site marketing.sbc.md sau la numărul 227-229

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020