CE 1160x100 4 2

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Marți, 18 Mai 2010 03:00

Internet Wi-Fi gratuit de la Moldtelecom

Moldtelecom dă start unui nou proiect social „O zonă de acces Internet Wi-Fi gratuit în sectorul Centru al capitalei”. Prin acest proiect, compania şi-a propus să faciliteze accesul societăţii la servicii avansate de Internet Wi-Fi pe o perioadă nelimitată, creând o zonă special amenajată cu mai multe bănci publice şi arbuşti decorativi în scuarul Moldtelecom, transmite Info-Prim Neo cu referire la un comunicat de presă al societăţii.

Proiectul este lansat cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale, marcată pe 17 mai. Astfel, persoanele care dispun de un terminal WI-Fi şi se află în preajma edificiului Moldtelecom, vor putea accesa serviciul Internet nelimitat.

Acţiunea în cauză exprimă solidaritatea Operatorului Naţional de telecomunicaţii SA „Moldtelecom” cu programul mondial lansat curent de Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor „O viaţă mai bună în oraş prin intermediul TIC”, în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii oamenilor şi sporirii nivelului de trai a comunităţii urbane prin facilitarea accesului la servicii tehnologic avansate, se menţionează în comunicat.

www.info-prim.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика