Miercuri, 15 Octombrie 2014 05:35

Concursul național ”Topul Inovațiilor”, ediția a V-a

logoAITTAgenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic în colaborare cu Academia de Științe a Moldovei și Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală anunță Concursul „Topul Inovațiilor”, ediția a V-a.

Concursul are ca scop sporirea eficacității și competitivității activitaților de cercetare – dezvoltare - inovare, promovarea și stimularea activității științifice în Republica Moldova, identificarea celor mai originale idei, și nu în ultimul rând, familiarizarea mediului de afaceri cu cele mai valoroase inovații din ultimii doi ani.

La concurs sunt invitați să participe cercetătorii științifici, instituțiile/organizațiile din sfera științei și inovării care activează pe teritoriul Republicii Moldova și în ultimii doi ani au inventat, brevetat și/ sau implimentat invenții și tehnologii inovaționale în activitatea sa.

Data limită de prezentare a dosarelor - 20 noiembrie 2014, ora 17.00.

Dosarele pot fi depuse pe suport de hârtie sau în formă electronică la adresa: MD-2028, mun. Chișinău, str. Miorița 5, bir. 409 sau adresa de e-mail: .

Regulamentul cu privire la organizarea concursului “TOPUL INOVATIILOR”, ediția a V-a poate fi accesat aici.

Pentru informații suplimentare contactați nr. de tel.: 022 882565 sau 022 882566. Persoane de contact: Andrei Duca și Ana Gamanji.

Conferința de nominalizare a câștigătorilor va avea loc pe 10-11 decembrie 2014.