Luni, 29 Septembrie 2014 11:46

B2B Expo 2014 – totul pentru dezvoltarea şi promovarea afacerii tale!

În perioada 1-3 octombrie a.c. la CIE Moldexpo se va desfăşura a 2-a ediţie a expoziţiei-forum de produse şi servicii pentru afaceri B2B EXPO.

 

Organizator:              Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO

Susţinere oficială:    Ministerul Economiei al Republicii Moldova

Co-organizatori:       Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova

Evenda

 

Partener general :    Orange Moldova

Partener co-organizator: Google Developer Groups Moldova

Partener web: Compania Media Multinaţională Pronto!Media

Parteneri: ODIMM, JCI, Ascending, GEN Moldova, Centrul de guvernare electronică, КМБ (Clubul Tinerilor Businessmani), biznes.md, all.biz, Asociația Agențiilor de Publicitate din Moldova

 

Parteneri media:

  • revista Банки и финансы
  • ziarele Комсомольская правда, Маклер, Панорама, Молдавские ведомости, Труд, Аргументы и факты в Молдове, ЕСО, Vocea poporului
  • parteneri web: portalurile Welcome.md, Allexpo, Adme.md, AllMoldova, Noi.md, 7days.md, Mybusiness.md, 9999.md, Biznes.md

 

Expoziţia-forum de produse şi servicii pentru afaceri, B2B EXPO se poziţionează ca cea mai importantă în Moldova platformă interactivă pentru comunicarea de afaceri, stabilirea de noi contacte, identificarea soluţiilor, elaborarea strategiilor şi schimbul de informaţii, şi ca spaţiu de desfăşurare a unui impresionant program de business coaching şi training.

Organizatorii B2B EXPO 2014 au diversificat programul forumului, structurându-l pe compartimente şi categorii de public-ţintă: antreprenori, investitori, directori de companii, manageri marketing, vânzări, publicitate, PR, HR, IT, precum şi tineri care sunt în pragul lansării unei afaceri.

Cu un program consistent şi diversificat - seminarii, mese rotunde, business-networking event-uri - B2B EXPO constituie o platformă excelentă pentru realizarea scopului comunicativ al proiectului. Pe durata celor 3 zile ale expoziţiei, oamenii de afaceri – acei care gestionează o afacere sau vor să-şi deschidă un business - vor beneficia de peste 30 de evenimente în următoarele compartimente tematice: Business Connection Wall, Business Resources Zone, Doing Business Zone, Workshops, Business Café, Sala de conferinţe, New Tech Zone & Cyber Café.

Experti consacraţi în domeniul consultantei în afaceri vor oferi programe și soluții pentru optimizarea managementului companiilor, restructurarea și modernizarea schemelor de management; specialiştii în publicitate vor evalua situația de pe piața de profil și vor discuta metode de promovare a produselor; experți în domeniul comunicațiilor și tehnologiilor informaționale vor prezenta cele mai noi produse și pachete de servicii; băncile vor oferta programele lor de creditare a afacerilor; reprezentanți ai organizațiilor și fundațiilor internaționale vor familiariza vizitatorii cu posibilitatea de a accesa granturi pentru afaceri în cadrul programelor și proiectelor internaționale şi multe altele.

Peste 50 de participanţi, co-oragnizatori, parteneri din Republica Moldova, Lituania, România şi Italia vor lua parte la acest proiect.

 

Invitaţii speciali ai B2B EXPO vor fi business coach-erii, trainerii, speakerii, autorii de cărţi şi antreprenori de renume Lorand Soares Szasz (România), Evghenii Kotov (Rusia), Natalia Maţkevici (Ucraina).

 

B2B va găzdui şi cel mai mare eveniment de business networking din anul acesta - Business Networking Event 2014 – o posibilitate excepţională de conectare directă cu un număr impunător de oameni de afaceri, timp de 8 ore, în 4 runde.

B2B EXPO în cifre

1800 m2 de spaţiu expoziţional, inclusiv 750 m2 de spaţiu dedicat business event-urilor

3 zile de business networking

24 ore de activitate intensă

7 genuri de activităţi

şi multe altele.

Susţinând dezvoltarea mediului de afaceri din Moldova, B2B Expo contribuie la crearea unor premise durabile pentru dezvoltarea şi prosperarea economică a ţării, deoarece anume mediul de afaceri este motorul care asigură dinamica pozitivă a societăţii.

Deschiderea oficială a B2B Expo va avea loc pe 1 octombrie, ora 11.00,

în pavilionul nr. 2 al Moldexpo.

ODIMM logo
280 70