Vineri, 20 Septembrie 2019 19:43

Un fost director la firma de construcție a drumurilor „Edilitate” ar fi fost numit în funcție în baza unui act falsificat: PG a efectuat percheziții

5eddbc3fa54b4648e02e112b28bc5f47Un fost director la firma de construcție a drumurilor „Edilitate” ar fi fost numit în funcție în baza unui act falsificat. Despre aceasta anunță Procuratura Generală, care a efectuat percheziții în cadrul instituției.

Potrivit PG, numirea în funcție a unui fost director al firmei a fost în baza unui proces verbal pretins a fi fals. Prin urmare, procurorii urmează să stabilească legalitatea numirii în funcție a fostului director.

În urma perchezițiilor, nu au fost reținuți angajați ai firmei. Însă, au fost ridicate mijloace tehnice care vor fi supuse expertizei, astfel încât să devină cunoscut faptul dacă acestea au fost folosite la falsificarea procesului verbal care a stat la baza numirii în funcție a fostului director.

Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele implicate în confecţionarea și folosirea documentelor oficiale, precum și în acordarea declarațiilor false riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 6 ani.

unimedia.info

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020