Vineri, 02 Februarie 2018 22:12

Cei doi moldoveni care și-au deschis un restaurant în Boston, vor să-și mărească afacerea. Pentru asta au lansat un proiect

f15fa1f134df1a499efb44df47c3c0e0

Familia de moldoveni care și-a deschis un restaurant în Boston, vrea să-și mărească afacerea. Este vorba despre Artur Andronic și  soția lui, Sandra, două persoane frumoase cu vârsta de 27 și, respectiv, 26 de ani, care au planuri mari: vor să mărească capacitatea restaurantului de la 20 la 80 de locuri, iar pentru asta au apelat la ajutorul internauților, prin intermediul kickstarter.com.

Cei doi au nevoie de 10.000 de dolari, iar pentru a-i câștiga, au lansat un proiect prin care propun diferite servicii clienților, în schimbul unor sume de bani.

Oamenii, spre exemplu, pot pur și simplu dona 5 $, pot ajuta cu 10$ în schimbul unui „Mulțumesc” în limba română sau pot da 15 $ în schimbul unui aperitiv și unei băuturi, plus numele inscripționat pe peretele restaurantului.

În schimbul unor sume mai mari, de 25, 40, 60, 100 de dolari sau mai mult, clienții pot obține un set de suvenire, o intrare și o băutură, o cină romantică pentru două sau patru persoane, plus numele inscripționat pe peretele mulțumirilor din restaurant. Pentru 150$, cei doi pot oferi lecții de gătit, iar pentru 500 $ pot da o petrecere în restaurant.

„Ideea din spatele acestui proiect este simplă. Vrem să ne extindem granițele. Prin extindere, restaurantul nostru cu 20 de locuri și cu un meniu limitat, va deveni un restaurant cu 80 de locuri, cu un bar plin, muzică live, o sală privată, un meniu variat, cu mâncăruri autentice din Europa de Est și alte „capodopere” interesante de la bucătarul nostru. Cel mai important, bucătăria noastră va deveni mai mare, ceea ce va permite echipei noastre deja mari să lucreze mai eficient și să ia comenzi mai mari”, spun Artur și Sandra.

Cei doi moldoveni care și-au deschis un restaurant în Boston, vor să-și mărească afacerea. Pentru asta au lansat un proiect
Cei doi moldoveni care și-au deschis un restaurant în Boston, vor să-și mărească afacerea. Pentru asta au lansat un proiect

Fondurile pe care le vor obține vor fi utilizate pentru cumpăra echipamente moderne și pentru a acoperi costurile de construcție. Cei doi moldoveni spun că au deja un plan foarte bine pus la punct, având nevoie doar de susținere financiară.

„Obținerea unei schițe durează 1-2 săptămâni. Obținerea aprobărilor din partea autorităților orașului ar dura alte 2-3 săptămâni. Pregătirea spațiului pentru deschidere -  încă 4-8 săptămâni. Restaurantul nu se va închide în timpul acestui proces. Evident, va trebui să o închidem bucătăria pentru a face schimbările necesare, dar acest lucru se va întâmpla în  termeni foarte stricți și într-o perioadă în care restaurantul este cel mai puțin vizitat”, spun antreprenorii.

bani.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика