Vineri, 03 Iunie 2016 10:19

Kaufland sponsor oficial al concertului „Voltaj și prietenii din Moldova”

IMG 2864

03.06.2016, Chișinău Voltaj și Kaufland, în calitate de sponsor oficial, vă invită la concertul „Voltaj și prietenii din Moldova” care va avea loc pe Strada Pietonală Eugen Doga, din Chișinău, sâmbătă, 4 iunie 2016, începând cu ora 21:00. Pe aceeași scenă vor cânta și Nicoleta Nucă, Pavel și Cleopatra Stratan, Guz și Kapushon, Nelly Ciobanu. Intrarea este liberă.

„Strategia companiei Kaufland este de a acționa într-un mod responsabil în toate țările în care activează, prin asumarea angajamentului față de oameni și mediu. Ne implicăm activ și investim în comunitate. La fel ca și în celelalte țări în care suntem prezenți, vom urmări sprijinirea economiei locale. Continuăm în aceeași direcție și în Moldova. Anul acesta am pregătit o serie de proiecte speciale și proiecte de responsabilitate socială. Pe lângă concertul „Voltaj și prietenii din Moldova”, în premieră, în perioada 16-22 mai, la Chișinău am dat startul primei ediții a evenimentului „Bucurie în mișcare”. Proiectul susținut de Kaufland a presupus organizarea, timp de o săptămâna, a unei suite de activități, competiții, jocuri și concursuri cu premii destinate tuturor celor care iubesc mișcarea. De asemenea, Kaufland susține cel mai mare proiect de voluntariat din Republica Moldova – „Hai Moldova!”. Evenimentul, cunoscut ca Ziua Națională de Curățenie, va fi organizat în luna septembrie în Municipiul Chișinău și în împrejurimi.” a declarat Anna Katharina Scheidereiter, responsabil CSR, Kaufland România

„Ne bucurăm foarte tare că am revenit la Chișinău având în vedere că nu am mai fost de ani buni. Pe această cale îi mulțumesc partenerului nostru Kaufland pentru că ne-a oferit ocazia să fim din nou în Republica Moldova cu o mega producție cu totul și cu totul specială. Ne bucurăm de asemenea că vom fi alături de câțiva dintre artiștii din Republica Moldova pe care îi apreciem foarte mult.” a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj

La finalul anului 2015, am demarat extinderea rețelei de magazine urmând să fim prezenți și în Republica Moldova. Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării. Deschiderea primului magazin este programată pentru sfârșitul anului următor.

Gama de produse disponibilă în magazine va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele Kaufland România, dar va fi, în același timp, adaptată în mod corespunzător nevoilor clienților locali.

Depunem în continuare eforturi ca magazinele Kaufland să îndeplinească dorinţele clienților cu accent pe varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Ne bucurăm să oferim aceste avantaje și viitorilor noștri clienți din Republica Moldova pentru a beneficia de adevărata experiență a cumpărăturilor.

Despre Kaufland

În prezent, Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări: în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația, Bulgaria și România.

Foto: mybusiness.md