Marți, 31 Mai 2022 12:42

PRIAevents și ATIC, în parteneriat cu FinComBank vă invită la Gala IT a Moldovei

3 iunie invitatie digital mo fbevent 1

- la Tekwill în 03 iunie 2022

­

PRIAevents și ATIC, în parteneriat cu FinComBank, vă invită la  Digital Conference & Gala IT a Moldovei, în 03 iunie 2022, de la ora 09:30 la Tekwill, un eveniment unic, care în acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor companii IT and Comunication (IT&C) care aduc o contribuție semnificativă la economia din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Vom recunoaște eforturile și contribuția companiilor IT&C care au investit capital, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru a dezvolta sectorul IT&C din Moldova, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate și social, precum și crearea locurilor noi de muncă. Vom fi atenți și la strat-ups, dar și la femeile din IT&C  și nu numai.

Gala IT&C a Moldovei reunește comunitatea IT&C moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisă în direct  pe social media PRIAevents și a partenerilor, dintr-o locație cu o semnificație deosebită pentru IT&C, Tekwill.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea IT&C este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Astfel, organizăm unicul eveniment cuprinzând o componentă de dezbateri și o gală unică destinată sectorului IT&C din Moldova.

  
De asemenea, dezbatem alături de companii IT&C, autorități și companii conexe și găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea companiile.

Această gală premiilor este un eveniment major pentru sectorul IT&C și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în industria tech din Moldova.

Programul evenimentului arată astfel:

9,30-10,00 –  Înregistrare participanțior la Tekwill și welcome Coffee

10,00 – Start eveniment

10,00-11,30Dezbateri

11,30 -12,30 Festivitate de premiere – Gala ITC a Moldovei. Discursuri premianți

Teme dezbateri:

      Cum arată piața IT&C în Republica Moldova? Contextul investițional în sectorul IT&C local

      Cum sunt încurajate de către stat companiile din sectorul IT în Republica Moldova? A crescut numărul start-up -urilor în acest segment?

      Cum a crescut online-ul? Cum poate digitalul să ajute toate sectoarele de business?

      Ce proiecte sustenabile au companiile IT&C?

      Este outsourcing-ul o soluție pentru creșterea pieței de IT din Republica Modova? Spre ce țări se îndreaptă? România? Alte țări UE?  USA?

      A doua directivă de plată PSD2 în Moldova, Onboarding, E-KYC. Ce perspective și oportunități se deschid pentru toți participanții pe piață? Căile care se deschid pentru  piața IT. Cum aceasta se poate adapta la noile oportunități, ce așteptări au toți participanții pe piață de la aceasta?

      Status e-Guvernare Moldova

      Cum aduc companiile  IT&C aport la creșterea economică a Moldovei?

      Care e statusul pieţei locale de fuziuni şi achiziţii în acest segment? Cine mai vinde? Cine mai cumpără?

      Care sunt provocările pentru programele open source?

      Care sunt sugestiile mediului de afaceri, ale consultanților pentru creșterea segmentului de IT&C din Republica Moldova?

      Facilități fiscale pentru sectorul de IT din Moldova. Ce poate îmbunătăți statul?

      Povești de succes ale companiilor IT&C din Moldova

12,30-13,30 –  Networking & Lunch

Gala IT&C a Moldovei, organizată de PRIAevents și ATIC, în parteneriat cu FinComBank va avea loc la Tekwill în limita locurilor disponibile, sau puteți participa online alături de mii de participanți.

La eveniment vor participa și vor susține un discurs și reprezentanți ai autorităților, dar și antreprenorii, precum și manageri de top, iar audiența va fi alcătuită din reprezentanți ai autorităților, antreprenori manageri de top și middle manageri din sectorul IT, consultanți, bănci, asigurări, leasing, avocați, investitori, universități, companii HR și presă.

Mai multe detalii despre agenda Digital Conference & Gala IT&C a Moldovei puteți găsi pe www.priaevents.ro.   

Evenimentul va putea fi urmărit online, fiind translat LIVE pe pagina de Facebook PRIAevents şi FinComBank S.A.,  de asemenea, și pe pagina LinkedIn PRIAevents.

Dacă doriți să participați gratuit online  vă rugăm să completați:  https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-priaevents-2022/.

Iar pentru participarea gratuită la Tekwill, vă rugăm să completați: https://priaevents.ro/inregistrare-itc-moldova-awards-gala-tekwill-4-martie-2022/.­

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика