Miercuri, 23 Septembrie 2020 09:07

Moldova Fashion Marathon 2020

moldova fashion marathon 2020

Moldova Fashion Days revine într-un nou format, care va avea loc în formă unui maraton online, cu durata de o zi.

În cadrul evenimentului, doritorii vor avea ocazia să urmărească live (prin smartphone sau computer), colecțiile care le-au pregătit designerii autohtoni pentru sezonul de toamnă – iarnă.

La ediția din acest an vor participa 20 de designeri locali, adunați sub brand-ul Din Inimă. Filmările pentru eveniment (prezentarea designerilor) vor avea loc pe teritoriul business-centrului Digital Park din Chișinău.

Lista participanților:

Vestimentație pentru copii: Crème Brûlée, Dani.Kristine, Mi-e Dor, Mini Lady, Gami Dress, Lidia Selici Kids, Pupi.
Vestimentație pentru maturi: Alina Bradu, Tricon, Georgette, Arabadji, Kasandruța, O'devalle, Nicole Storm, Julia Alert, designerii ZipHouse (Scripnic Victoria, Janu Mihai, Bruma Tatiana, Don Zorina).

Cei care vor urmări evenimentul, vor avea parte de imagini din backstage, dar și de fashion talks cu designerii, modelele, influencerii și alte personalități din domeniul modei. Mai mult, există posibilitatea de a câștiga premii participând la concursurile și tombolele ce se vor organiza pe întreaga durată a maratonului.

Show-ul va putea fi urmărit pe paginile de facebook Moldova Fashion Days, Din Inima, APIUS, Digital Park, pe canalul de youtube Din Inimă, dar și pe paginile designerilor și site-urile partenerilor media.

Sâmbătă 26 septembrie 2020 12.00-20.00

madein.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика