Miercuri, 11 Septembrie 2019 16:06

Forza – credite rapide pentru moldoveni fericiți!

Ai între 18-70 de ani, un buletin valabil și nevoie de bani? Forza te ajută cu credite fără dobândă (până la 7000 MDL) și cu 50% reducere la creditele repetate.

banii

Forza creditelor rapide este cu tine!

În 2019, Comisia Națională a Pieței Financiare a raportat prezența a peste 199 de entități nebancare pe piața din Republica Moldova. Valoarea totală a creditelor ifn acordate în acest an este de aproape 8 miliarde MDL, peste patru sute de mii de cetățeni moldoveni apelând la această metodă de a obține un sprijin bănesc.

Printre creditorii de pe piață se numără și Forza, un serviciu de creditare rapidă, care se adresează rezidenților moldoveni ce vor bani împrumut în maxim 20 de minute.

Serviciu online cu un nivel ridicat de aprobare și eficiență!

Forza credite rapide se adresează tuturor cetățenilor din Moldova, fiind un operator nebancar susținut de compania Credits 2 All Srl. Lansată în anul 2015, acesta entitate ifn promovează:


- Transparență totală în relația cu clienții (toate costurile sunt cunoscute dinainte și nu există comisioane ascunse);
- Sprijin pentru orice persoană cu rezidența în Republica Moldova și care are vârsta între 18 și 70 de ani;
- Celeritate în rezolvarea solicitărilor de împrumut – acordarea creditului se efectuează în mod obișnuit în 20 de minute (și într-un sfert de oră la aplicarea prin terminale Run Pay);
- Aprobare fără documente în exces – practic, se aplică doar pe bază de buletin valid;
- Încredere în client – nu sunt solicitate garanți/co-debitori și nici garanții/gaj;
- Susținerea clienților aflați în imposibilitate de plată la scadență – prelungirea cu 30 de zile a termenului de înapoiere a banilor sau extinderea creditului fără să mai fie necesară întocmirea unor acte adiționale la contractul inițial;
- Facilitarea unor oferte care să fie de ajutor beneficiarului – primul credit (până la 7000 MDL) fără dobândă sau 50% reducere pentru creditele repetate.


Alături de Forza online, accesarea unui credite cu beneficii nu mai este o problemă, chiar dacă locuiești în cel mai îndepărtat colț al Republicii Moldova. Doar intri pe net, deschizi site-ul, completezi formularul de solicitare bani și în 20 de minute, problema-i rezolvată!


Forza lucrurilor bine făcute!


În momentul în care alegi Forza MD, știi că totul este la vedere și că nu există nimic ascuns:


Dispui de un calculator de credite, de unde poți selecta valoarea (1000-10000 MDL) și durata contractuală (5-30 de zile);
Afli care sunt valorile fiecărui element din creditul tău (comision, rata de dobândă și DAE);
Știi exact cât trebuie să achiți pentru prelungirea termenului de înapoiere a banilor (30% din valoarea împrumutului);
Ai la dispoziție posibilitatea de a rambursa plata fără să plătești comision pentru depunere/transfer (direct la sediul Forza din Chișinău).


Sinceritatea stă la baza oricărei relații, așa că atunci când accesezi un împrumut de la acest creditor, nu trebuie să îți mai faci probleme legate de alte costuri. În plus, atunci când aplici, întreg procesul de completare a cererii este foarte rapid:


- Accesează site-ul Forza.md (disponibil în limbile Română și Rusă). Opțional, poți completa formularul de solicitare împrumut și direct la creditor sau la un terminal Run Pay;
- Completezi suma și termenul de înapoiere a banilor;
- Apeși butonul “Solicită Împrumut”;
- Cererea intră în procedură de verificare (durează 20 de minute sau 15 minute la terminalul Run Pay);
- Creditul ți se aprobă, așa că trebuie să mergi într-una dintre locațiile Forza MD/Darwin/Run Pay și semenezi contractul;
- Banii sunt creditați pe card sau se pot primi în numerar.


În plus, în caz de necesitate, departamentul de consultanță este disponibil pentru a ajuta orice persoană care dorește să completeze formularul de obținere credit.


De ce este de încredere Forza?


Atunci când aplici pentru bani împrumut trebuie să știi că vei beneficia de ajutor. Ceea ce înseamnă că entitatea nebancară creditoare trebuie să îți ofere:

• Posibilitatea de a obține banii rapid, fără documente inutile și întrebări;
• Să primești suma pe care o ceri, în condiții de creditare cât mai avantajoase (credit fără dobândă, reducere la următoarele împrumuturi, fără costuri ascunse, etc);
• Să fii sprijinit 100% în acțiunea ta și să beneficiezi de noi împrumuturi la nevoie.


Iar cei care au apelat la avut parte de toate aceste facilități și fac acum parte din categoria clienților mulțumiți. Pentru că Forza Md înseamnă să obții bani pe credit cu adevărat avantajoase!

ODIMM logo
280 70