Marți, 20 August 2019 15:51

Kreddy.md - Serviciu online de credite pentru Moldoveni

Credit rapid pretutindeni în Moldova, aprobat în 15 minute, 3500-15000 MDL, 3 luni moca și până la 12 luni termen scadent. Află condițiile de obținere!

kredit moldova

BENEFICII

• Împrumut bani până la 15000 MDL
• 3 luni moca, perioadă de grație la returnarea banilor
• Limită de vârstă extinsă (18/70 ani)
• Suport clienți pentru completare cerere credit
• Moduri diversificate de obținere a unui credit rapid
• Contractare credit online cu un singur document
• Înapoiere bani prin multiple variante (online, Poștă, în filială, prin bancă, terminale rapide de plată, Darwin)

CONTRA

-    Credit fără gaj doar celor cu istorie de credit pozitivă
-    Comisioane la înapoierea împrumutului prin terminale de plată, la bancă și Poștă
-    Comision de plătit pentru orice solicitate de extindere împrumut (30%)
-    Nu are serviciu de chat rapid

Kreddy.md este un concept lansat și susținut de Digital Finance, care se adresează moldovenilor ce au un necesar bănesc de urgență. Este un serviciu online, cu suport clienți prin telefon și care oferă bani împrumut fără gaj și cu un singur document.

Digital Finance International le oferă clienților săi de pe piețele din întreaga lume o gamă extinsă de produse și servicii de creditare. Grație dezvoltării rapide a tehnologiei mobile și a internetului, compania este capabilă să le ofere clienților săi produse financiare adaptate cerințelor acestora, accesarea lor fiind mai rapidă și mai simplă pentru utilizatori.

Caracteristici credit rapid Kreddy

Compania dispune de numeroși colaboratori și parteneri în Republica Moldova, printre aceștia numărându-se Forza Credit. Accesarea unui împrumut este foarte facilă, modalitatea de contractare fiind online, în filială sau printr-un terminal de plata. Se pot obține bani doar cu buletinul, între 1000 și 15000 MDL, pentru un interval de înapoiere cuprins între 2 și 12 luni.

Obținerea unui credit online de la această companie presupune:

• Sume ce sunt cuprinse între 1000 și 15000 MDL (prima accesare și pentru împrumuturi repetate);
• Interval înapoiere bani între 2 și 12 luni;
• DAE între 221,67% (la 1000 MDL, scadență 2 luni) și 132, 84% (la 15000 MDL, scadență 12 luni);
• Aprobare într-un interval de 15-20 minute;
• Semnarea actelor în filială, parteneri (Darwin) sau printr-un terminal de plată (Run Pay Mini);
• Bani cu împrumut doar cu buletinul și oricărui moldovean, ce se încadrează la condițiile de vârstă impuse de Kreddy.md (18/70 ani).

Nu există posibilitatea accesării pentru prima dată a unui împrumut în condiții deosebite (cu dobândă zero la %) de la Kreddy. Singura facilitate în acest sens este acordarea unei perioade de grație, ce se întinde pe 3 luni.

Accesarea unui credit fără gaj de la acest creditor presupune derularea contractului până la scadență și achitarea acestuia și abia apoi se poate solicita un nou împrumut (clientul va fi încadrat în categoria client repetat).

Prima cerere de credit online presupune accesarea unei sume cuprinsă între 1000 și 7000 MDL, dacă returnarea banilor se face într-un interval de 2 luni. Extinderea duratei, până la 12 luni mărește limita de împrumut până la 15000 MDL. Un client aflat la al doilea împrumut doar cu buletinul poate obține o sumă de până la 10000 MDL la un interval de înapoiere a banilor de 2 luni.

Dacă alegi Kreddy și dorești să obții cu împrumut suma maximă pe termenul maxim de rambursre, iată care sunt condițiile financiare pe care trebuie să le iei în considerare:

• Suma împrumutată: 15000 MDL
• Interval înapoiere bani: 12 luni
• DAE: 132,84%
• Rata de plătit în fiecare lună (rată fixă): 2211 MDL
• Suma totală de plătit în 12 luni: 26530 MDL

Procedura de aplicare la împrumuturi de la Kreddy.md

Este unul dintre cele mai prietenoase servicii de împrumuturi online din Moldova:

• Completezi cererea de împrumutare bani online, în filialele Kreddy sau la un terminal de plăți rapide Run Pay Mini (clientul beneficiază de suport prin telefon la completare, în caz de nevoie);
• Solicitarea este preluată de serviciul clienți, analizată, iar răspunsul este returnat clientului în termen de 15-20 minute;
• Semnarea actelor (la completare se solicită doar buletinul) în filială, la parteneri și colaboratori (Darwin/Forza) sau prin terminalele Run Pay Mini.

Clientul ce are un credit rapid aprobat de Kreddy își va încasa banii fie pe card, fie în numerar (la alegere, cu sau fără plata unui comision în valoare procentuală de 1%, 1,5% sau 2% în funcție de unitatea de încasare aleasă – VictoriaBank, Poștă, Run Pay Mini).

Termenii de înapoiere a banilor împrumutați de la Kreddy

Se poate opta pentru un termen de rambursare între 2 și 12 luni, cu posibilitate de extindere credit online (contra unui comision de 30% din suma).Neplata la termen a sumei luate cu împrumut generează costuri adiționale, iar neexecutarea obligației așa cum s-a stabilit contractul echivalează cu modificare istoriei de credit (înscrierea pe 5 ani în Biroul de Credit).

Asistență clienți Kreddy.md

Compania poate fi contactată prin email sau telefonic ori prin contact direct în filialele sale, de-a lungul întregii săptămâni. Programul de lucru este între 9-20 (în cursul săptămânii) și 9-17 (în weekend). Kreddy dispune de o pagină pe rețeaua de socializare Facebook (timp de răspuns 1 oră), nu oferă un serviciu chat rapid, dar are o secțiune FAQ.

Concluzie

Dacă îți dorești un credit rapid de până la 15000 MDL, pe 12 luni, în condiții de împrumut accesibile (doar cu buletinul), atunci poți opta pentru Kreddy. Cetățenii moldoveni cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 ani pot primi un credit online fără gaj în cel mai simplu mod, accesând opțiunile de împrumut oferite de Kreedy.md!

ODIMM logo
280 70