Sâmbătă, 25 Mai 2019 09:45

Say Cheese Day 2019

say cheese day 2019

Sărbătoarea cașcavalurilor și a brânzeturilor fabricate în Moldova revine în 2019 la cea de-a treia ediție.

Ca de obicei, evenimentul va aduna producătorii locali de brânzeturi și cașcavaluri, care-și vor etala produsele celor mai fideli consumatori.

Va fi o sărbătoare ce combină experiența turistică cu cea gustativă, un îndemn la simplitate și la integrarea cu natura într-un loc pitoresc, pe undeva sălbatic și neexplorat, unde fiecare va putea redescoperi Moldova autentică.

În program:
- Bucate cu și din cașcaval/brânzeturi;
- Degustări de cașcaval;
- Wine and cheese pairing;
- Drumeții cu ghid către cascadele Țîpova;
- Călătorii cu trăsura prin Horodiște, cu popasuri la localnici;
- Activități sportive;
- Și tot ceea ce înseamnă natural, spiritual și activ.

Conceptul evenimentului presupune un program definit pe ore, astfel încât vizitatorii să fie antrenați în activități pe tot parcursul zilei. De aceea îndemnăm participanții să nu stea doar pe teritoriul unde va avea loc evenimentul, dar să exploreze și să cutreiere împrejurimile, să se implice în cât mai multe activități pentru a petrece o zi cu adevărat specială.

Va fi un eveniment child-friendly, iar pentru cei mici am pregătit jocuri, activități în aer liber și multe alte surprize.

Participarea la eveniment este contra unui cost de 50 lei în care va fi inclusă o degustare de vin și cașcaval, dar și o cupă de vin spumant la intrare. Locurile sunt limitate, de aceea biletele trebuie procurate din timp, online pe https://shop.madein.md/bilet-say-cheese-2019 sau la oficiul Madein.md (Alecu Russo 15, et. 6, of. 58). Copiii până la 12 ani (însoțiți de părinți) pot intra gratis.

De asemenea, se va organiza transport contra cost dus/întors din Chșinău.

Presa cointeresată este rugată să contacteze organizatorii pentru acreditare, de altfel nu vor avea acces la eveniment.

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020