Luni, 22 Aprilie 2019 15:37

„Tech Women Summit” - primul summit în domeniul ICT dedicat fetelor și femeilor

Vizual

Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC vă invită la „Tech Women Summit” - primul summit în domeniul ICT dedicat fetelor și femeilor. Evenimentul își propune să devină punctul de întâlnire al profesionistelor IT, încurajând transferul de experiență, stabilirea de contacte și consolidarea comunității autohtone a specialistelor din acest sector.

„Tech Women Summit” va avea loc marți, 23 aprilie, începând cu ora 15.00, în incinta Centrului de Excelență în domeniul IT „TEKWILL”  (str. Stundenților 9/11).

Cu un cuvânt de salut, în deschiderea evenimentului vor veni:

Dereck J.HOGAN, Ambasadorul SUA în Republica Moldova

Adam AMBERG, șeful Secției Cooperare pentru Dezvoltare, Ambasada Suediei

Ulziisuren JAMSRAN, UN Women în Moldova

Agenda evenimentului este disponibilă pe link-ul de mai jos.

https://www.tekwill.md/events/tech-women-summit

La prima ediție a „Tech Women Summit” sunt așteptate să participe peste 300 de fete și femei.

„Tech Women Summit” este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC în parteneriat cu Platforma/Comunitatea „TECH Women” și cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, a Guvernului Suediei și UN Women.

 

 

5 motive pentru care trebuie să vii la „Tech Women Summit”         

A rămas doar o zi până la „Tech Women Summit”, evenimentul dedicat în exclusivitate fetelor și femeilor care activează în industria IT din Republica Moldova. Reuniunea va avea loc în data de 23 aprilie și se va desfășura la inițiativa Asociației Naționale a Companiilor din domeniul TIC (ATIC) și a Comunității „TECH Women”. Agenda evenimentului poate fi accesată aici.

Noi vom scoate în evidență 5 motive pentru care trebuie să mergi la summit, în cazul în care mai stai pe gânduri:

  1. Transfer efectiv de cunoștințe și know how. Într-un domeniu în care schimbările se produc cu cea mai mare repeziciune, este imperativ să îți menții cunoștințele actuale și relevante, să fii mereu „pe undă” și să dezvolți avantaje competitive. La Tech Women Summit vei avea parte de oportunități excelente de a învață de la liderele industriei, de a explora posibilități care ar putea să transforme radical parcursul tău profesional sau ar putea să îți deschidă noi perspective de carieră.
  2. Prezența speakerelor cu renume internațional. Speakerele participante la eveniment sunt femei-exemplu care au ales o carieră în domeniul tech, au reușit să o dezvolte cu succes și acum sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume. Sunt șase la număr, vin din Franța, Olanda, România și Moldova și vă așteaptă cu discursuri fascinante, inspirate din experiența proprie.
  3. Posibilitatea de a interacționa cu profesionistele din domeniu. Participarea la acest eveniment îți va oferi posibilitatea de a interacționa cu femeile care au aceeași pasiune pentru domeniul IT și care împărtășesc experiențe similare. Vei cunoaște o comunitate vibrantă, deschisă spre comunicare, susținere, colaborare.
  4. Pastila de motivație și inspirație. Vei avea parte de istorii de succes care inspiră, vei afla cum poți valorifica provocările care îți apar în cale și cum le poți transforma în oportunități.
  5. Participare gratuită. Primul summit organizat pentru femeile și fetele din IT îți oferă oportunitatea de a crește în acest domeniu, îți oferă recomandări din prima sursă și te inspiră pentru a dezvolta proiecte originale și de perspectivă.

Participarea la „Tech Women Summit” este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile pe acest link: http://bit.ly/2YZ1NJu. Locurile sunt limitate, iar accesul în sală va fi permis în baza formularelor completate.

„Tech Women Summit” este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC în parteneriat cu Platforma/Comunitatea „TECH Women” și cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, a Guvernului Suediei și UN Women.

Parteneri media ai evenimentului: Unimedia, Diez, Locals, Moldova9, Point.md, Realitatea.md, noi.md, mybusiness, moldova.org

 

ODIMM logo
280 70