CE 1160x100 4 2

Duminică, 18 August 2013 10:21

DOGTV, prima televiziune dedicata cainilor, se lanseaza in SUA

Cainii plictisiti, ramasi singuri acasa intreaga zi, in timp ce stapanii lor sunt la serviciu, vor avea parte in curand de o companie digitala - o televiziune care difuzeaza doar programe pentru caini si catei.

1 20 amazing photosDOGTV, o televiziune americana care va difuza programe pentru caini si catei, 24 de ore din 24 si sapte zile din sapte, va incepe sa emita la nivel national incepand din luna august, pe frecventa operatorului american prin satelit DirecTV, care spera sa "atraga" in fata micilor ecrane patrupedele din cele 46 de milioane de familii americane care au cel putin un animal de companie.

"Este prima si singura televiziune dedicata prietenilor nostri patrupezi, nu stapanilor lor", a declarat Gilad Neumann, directorul executiv al acestei companii cu sediul general la Tel Aviv. DOGTV nu va prezenta echivalentele canine ale unor seriale de succes, precum "Mad Men", "Downton Abbey" sau "Modern Family", insa va difuza programe cu muzica, imagini, animatii si, ocazional, oameni, concepute cu scopul de a le relaxa si stimula pe animalele de companie ramase singure acasa si pentru a atenua sentimentul de singuratate al acestora, scrie MEDIAFAX.

"Va fi mai mult decat un simplu divertisment pentru caini. Vom crea ceva mai mult decat un mediu", a spus Gilad Neumann despre aceasta televiziune, care poate fi urmarita contra unui abonament de 4,99 dolari pe luna. "Sunt plictisiti si multi dintre ei sufera din cauza anxietatii, cauzata de despartirea de stapanii lor. Incercam sa oferim acestor caini ceva asupra caruia sa se concentreze, in mediul in care traiesc".

Spre deosebire de copii si de adulti care pot sa priveasca la televizor vreme de mai multe ore, fara intrerupere, cainii percep mediul inconjurator intr-un mod diferit si vor fi atrasi imediat de alte lucruri. "Nu dorim sa cream insa o noua generatie de «caini de canapea»", a adaugat el.

http://www.9am.ro/

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика