CE banner 1160x100 violet2

Miercuri, 14 Februarie 2018 18:34

Dragostea învinge timpul. I-a dăruit soției sale aceeaşi cutie de ciocolate ani la rând

chocolate 40984400 78401100

Un cuplu din Statele Unite a înduioşat o lume întreagă. Un bărbat din statul New Mexico i-a dăruit soției sale aceeaşi cutie de ciocolate de 39 de ani la rând. Chiar dacă femeia vieţii sale a fost diagnosticată cu demenție și stă în azil, asta nu l-a făcut să renunţe la acest frumos obicei.

"Salut, dragă! Uite ce ți-am adus de Ziua Sfântului Valentin!"

Cei doi au făcut cunoștință încă în 1979, când Ron Kramer era agent de asigurări și a bătut la ușa Donnei pentru a-și oferi serviciile.

"-Când i-am deschis ușa, eram îmbrăcată doar în halat. Eram foarte sexy atunci. -Îți mai aduci aminte în ce erai încălțată? - În papuci de casă", a spus Donna Krammer, soția lui Ron

La scurt timp, au început să se întâlnească. Înaintea Zilei Îndrăgostiților, Ron a întrebat-o dacă îi plac ciocolatele. Donna i-a spus că îi place o cofetărie locală, așa că el s-a dus acolo și i-a cumpărat o cutie. Vânzătorul i-a propus să păstreze cutia și când va veni la anul, va trebui să plătească doar ca să o umple din nou cu ciocolate. Zis și făcut. Ron păstrează această cutie deja de 39 de ani, iar de Ziua Îndrăgostiților o umple cu ciocolate. Cei doi au fost separați în 2015, când Donna a fost diagnosticată cu demenție.

"A fost nevoită să plece la azil, în august 2015. Acea zi a fost, probabil, cea mai tristă din viața mea. Într-o bună zi, ea mă va uita. Așa că savurați fiecare minut alături de cei dragi cât timp ei vă mai țin minte", a spus Ron Krammer,  soțul Donnei.

Totuşi, femeia încă îl ține minte și apreciază tot ce face el pentru ea.

"Ești o femeie norocoasă! -Știu! Și de aceea o să îl păstrez lângă mine, pentru că e al meu. Te iubesc! -Și eu te iubesc, dragă!"

publika.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика