Vineri, 03 Noiembrie 2017 21:00

A fost lansat oficial smartfonul pentru gameri

telefonul pentru gameri razer phone a fost lansat oficial cat costa 38673

O companie bine cunoscută pentru oferta de periferice pentru gaming, Razer a dezvăluit primul smartphone din portofoliu, un produs high-end optimizat pentru a oferi o experienţă perfect cursivă chiar şi în cele mai solicitante jocuri de Android, scrie go4it.ro.

Anunţat în data de 1 noiembrie, Razer Phone poate fi obţinut la precomandă pentru suma de 750 euro, livrările fiind programate începând cu data de 17 noiembrie.

Razer Phone are ca principal element de atracţie ecranul Ultramotion Display de 5.7”, cu rezoluţie 1440p şi rată variabilă de actualizare a imaginii ce poate urca până la 120 Hz. Întâlnit şi la ultima versiune a tabletei iPad Pro, ecranul cu rată de refresh la 120Hz promite o claritate net superioară în scenele cu mişcări rapide din jocuri, comparabilă celei obţinută cu monitoarele de gaming pentru PC.

Sub capotă, Razer Phone ascunde o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 835, ajutată cu nu mai puţin de 8GB memorie RAM DDR4 şi 64GB memorie internă de tip UFS, capabilă să atingă viteze impresionante la operaţiile de scriere/citire a datelor. Pentru cei care au nevoie de mai mult, slotul micro SD acceptă capacităţi de până la 2TB.

Ambiţios, dar cu un design suficient de convenţional pentru folosirea de zi cu zi, Razer Phone se mulţumeşte doar cu un acumulator de 4000 mAh, cam mic pentru sesiunile prelungite de jocuri. Însă acesta poate fi încărcat în timp record, graţie tehnologiei Qualcomm QuickCharge 4.0+.

agora.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика