Marți, 04 Octombrie 2022 15:52

Cunoscut actor român, confundat cu Volodimir Zelenski /FOTO! Oamenii rămân uimiți!

biris zelenski 1024x635

Hotărât să-și schimbe nu numai modul de viață ci și înfățișarea, de când a luat calea credinței, Silviu Biriș este confundat mai nou cu …Volodimir Zenenski.

Actorul Teatrului Național care a absolvit Universitatea Teologică Justinian Patriarhul, secția Pastorală, duce de ceva ani, la înfățișare, cu cea a unui preot. Nu de puține ori a cântat muzică bisericească în facultate ori la Biserica Mărcuța, iar, atât pe scena TNB cât și în strană, figura sa este pentru mulți una familiară. Însă, odată cu escaladarea conflictului armat din Ucraina, dar și a deselor ieșiri la rampă ale lui Volodimir Zelenski, sunt și mulți care rămân perplexi pe stradă deoarece au impresia că au dat nas în nas cu președintele Ucrainei, nu cu popularul artist, scrie money.ro.

Silviu Biriș, confundat cu Volodimir Zelenski

 Ba chiar Biriș se amuză ce blocajul pe care îl au unii care cred că, de fapt, au dat ochii de colegul său din breasla artistică ce a ajuns din actor președinte.

Drumul profesional al lui Silviu Biriș început la Academia de Poliție, unde a luat probele eliminatorii, dar a continuat cu Academia de Teatru și Film, unde a fost admis din prima, în 1992, fapt ce l-a făcut să renunțe în a-și dori uniforma de polițist. Actorul (47 de ani) ne spune că nu a fost  ușor drumul ales, să-l studieze pe Dumnezeu. ”Am făcut școală serioasă, istoria bisericii universale, filosofie, dogmatică, dar toate le întrepătrund foarte bine. Când m-am apropiat de credință, de Biserică? Au fost momente când am simțit nevoia de Dumnezeu în viața mea. Nopți nedormite, gânduri, căutam răspunsuri pentru neînțelegerile mele. Liniștea mi-am găsit-o când mi-am dat seama că e trebuie s-o caut în Cel de Sus. Încerc să mă fac plăcut lui Dumnezeu. Ca mulți alții, am făcut greșeli mari în viață”, ne spune actorul care nu are de gând să îmbrace straiele preoțești.