Sâmbătă, 02 Martie 2019 18:39

Planul uluitor pus la cale de un bărbat dator cu 50.000 de dolari

Stadium Picture Super Bowl 2015 Wallpaper Desktop

Un american care avea de plătit 50.000 de dolari, în urma pierderii unui pariu pe Super Bowl, a decis să-și însceneze propria răpire pentru a scăpa de plata datoriei. Bărbatul s-a legat singur și a stat ascuns în camionul său. După două zile a declarat polițiștilor că a fost răpit și jefuit de doi bărbați înarmați.

Robert Brandel, în vârstă de 60 de ani, din statul New York, a fost găsit legat în camionul său. El le-a declarat polițiștilor că doi bărbați înarmați l-au răpit cu două zile înainte. A mai spus că bărbații i-ar fi furat 16.000 de dolari în numerar şi l-au forțat să-i ducă cu mașina în vestul statului New York timp de două zile, înainte a-l lega şi lăsa într-un parc auto, conform BBC.com.

Anchetatorii au început să suspecteze că ceva nu este în regulă după ce au văzut că presupusa victimă era proaspăt bărbierit şi calm, deşi era răpit de trei zile. Ei cred că Brandel încerca să scape de plata sumei de de 50.000 de dolari pe care o datora după ce pierduse un pariu online.

Anchetele şi interviurile ulterioare au arătat că această poveste elaborată a fost fabricată”, a indicat poliția într-o declarație. Brandel urmează să apară în faţa instanței la sfârșitul acestei luni pentru acuzații de fraudă şi mărturie falsă.

evz.ro

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика