CE banner 1160x100 violet2

Joi, 07 Septembrie 2017 21:20

Fondatorii și proprietarii Andy's Pizza și La Plăcinte au deschis încă o rețea de restaurante

andys food market

Este vorba despre rețeaua de restaurante Andys Foood Market, preconizate a fi într-o categorie superioară celorlalte două rețele. Trei astfel de localuri au fost deschise în Chișinău și unul în București.

Compania Trabo Plus, proprietara celor trei rețele de restaurante, a menționat pentru ziarul Economicescoe Obozrenie că este vorba despre un concept nou pe piață, ce presupune pe lângă deservirea propriu zisă în restaurant și vânzarea către clienți a produselor alimentare de înaltă calitate, unele dintre ele fiind cultivate chiar în gospodăria agricolă a companiei din satul Ghidighici.

Formatul ”food market”, (piață de produse alimentare”, presupune  un serviciu în plus în cadrul restaurantului, când clienților li se oferă posibilitatea să cumpere produse ce reprezintă materia primă a restaurantului. Este vorba, în special, despre produse de înaltă calitate cumpărate de la fermieri, produse exclusiviste sau produse bio.

Până în prezent au fost deschise trei restaurante Andys Food Market în Chișinău,  la Buiucani, la intersecția străzilor Coca și Creangă, la Botanica pe bulevardul Dacia și în centrul capitalei, în incinta Teatrului național de operă și balet.  Se preconizează deschiderea încă a unui  local similar la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și a străzii Eminescu, în incinta fostei cafenele Green Hills Nistru.

Rețeaua de restaurante Andys Pizza există în Republica Moldova încă din 1999.

Cele două reșele, Andys Pizza și la plăcinte, numărând în prezent 26 localuri în Chișinău, trei în Bălți și câte unul în Cahul, Tiraspol, Râbnița, Bender, Ceadâr-Lunga, Comrat și Soroca și Orhei.

În România a avut mai mult succes rețeaua La Plăcinte, până în prezent fiind deschise 12 astfel de restaurante în București alte patru orașe mari. Un singur local Andys Pizza funcționează în centrul Bucureștiului.

Compania Trablo Plus aparține fraților Andrei și Ion Tranga din Chișinău.

eco.md

foto: mybusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика