Sâmbătă, 18 Februarie 2017 09:29

Administratorul principal al ZEL ”Bălți” a prezentat conceptul Colegiului de Inginerie

ZEL BaltiVicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, Domnul Mihai Bîlba, împreună cu Doamna Galina Codiță, președintele CCI, filiala Bălți, însoțiți de Directorul regional pentru Europa de Sud-Est, Doamna Anja Quiring, și Doamna Lisa Immenstock, manager de proiecte internaționale pentru Europa de Sud, au efectuat o vizită în zona de Nord a țării, inclusiv la ZEL ”Bălți”, - comunică mybusiness.md.

În cadrul vizitei, domnul Vasile Șoldan, administratorul principal al ZEL ”Bălți”, le-a făcut o prezentare amplă asupra facilităților investiționale în regim de zonă liberă, precum și cu referire la avantajele și posibilitățile oferite în particular de adminstrația ZEL ”Bălți” actualilor și potențialilor investitori. Oaspeții au fost plăcut surprinși de proiectele economice în dezvoltare în cadrul ZEL ”Bălți”, precum și de măsurile întreprinse de administrația zonei cu privire la atragerea noilor proiecte investiționale.

În acest sens un interes deoosebit a prezentat conceptul Colegiului de Inginerie, proiect ce are ca scop pregatirea fortei de munca calificate în conformitate cu cerințele și necesitățile angajatorului. Colegiul de Inginerie își va deschide ușile pentru primii studenți începînd cu anul de studii 2017-2018 și urmează să fie primul proiect – pilot ce va prelua, adapta şi implementa practicile sistemului dual de pregătire profesională, sistem care funcţionează cu succes în Germania de mai multe decenii.
ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика