CE 1160x100 4 2

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Miercuri, 25 Aprilie 2012 03:00

Cum poţi deveni milionar

Cum poţi deveni milionarMulţi milionari consideră că studiile îndelungate sunt doar o piedică în drum spre bunăstare, deoarece ocupă prea mult timp, care poate fi folosit pentru autoinstruire. Or, nimeni niciodată nu-i va cere unui milionar sau profesionist diploma de studii, pentru că ei au nevoie doar de cunoştinţe şi efort. Doar 20 la sută din milionari au studii superioare şi numai 7 la sută – titlu ştiinţific.

Mulţi milionari se căsătoresc o singură dată şi preferă să nu aibă relaţii extraconjugale, deoarece aceasta necesită mult timp şi eforturi morale şi fizice considerabile. În plus, mai există şi riscul ca cineva să pretindă şi să obţină o parte din capital.

Majoritatea milionarilor muncesc câte 45-55 de ore pe săptămână şi practic nu dispun de timp liber pentru odihnă. Aşa că dacă visaţi să deveniţi milionar, trebuie să ţineţi cont că nu veţi avea timp pentru a cheltui banii câştigaţi.

De regulă, devin milionari copiii din familiile în care a fost o evidenţă strictă a banilor şi a bugetului.
Milionarii din Occident niciodată nu-şi permit cheltuieli în plus. Unicul lucru pentru care oamenii bogaţi nu se zgârcesc sunt studiile copiilor. În schimb, pentru jucării şi distracţii milionarii nu alocă bani, or, odraslele trebuie să devină nişte moştenitori demni.

Casele mari, de asemenea, nu fac parte din lista pentru care milionarii aruncă bani în vânt, deoarece suprafeţele locative mari înseamnă cheltuieli mari pentru serviciile comunale. În plus, pentru întreţinerea caselor mari este nevoie de personal special, remunerarea căruia costă.

Cu alte cuvinte, viaţa de milionar nu e tocmai veselă – trebuie de muncit în permanenţă şi nu de lăsat afacerea fără supraveghere; trebuie de evitat vizitele şi deplasările inutile; nu trebuie de devenit membru al unor cluburi, pentru care trebuie achitate cotizaţii impunătoare. De asemenea, în multe cazuri soţiile milionarilor sunt nevoite să muncească, iar însişi persoanele bogate sunt nevoite să renunţe la posibilitatea de a avea prieteni.

Materialul a fost pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика