Luni, 14 Noiembrie 2016 10:30

În orașul Vulcănești s-a deschis o fabrica de renovare a conductelor de petrol și gaze

in orasul vulcanesti s a deschis o fabrica de renovare a conductelor de petrol si gaze

Întreprinderea cu capital străin "Telprod-Com", pe data de 4 noiembrie, a deschis la Vulcănești o fabrică de renovare a conductelor magistrale de gaz și de petrol, fiind create 50 de locuri noi de muncă. În perspectivă, întreprinderea planifică să-și extindă producția, - comunică gagauzinfo.md.

În acest context directorul întreprinderii, Serghei Ungher a declarat că are loc reconstruirea conductelor și darea lor în exploatare repetată, pentru ca obiectul infrastructurii magistralei să poată funcționa în continuare. Întreprinderea este nouă, funcționează de doar jumătate de an, dar se planifică dezvoltarea activă a acesteia în continuare prin găsirea piețelor de desfacere, creșterea capacităților de producție și a numărului de personal.

"Deschiderea acestei fabrici este un exemplu elocvent. Mă bucur că au apărut noi locuri de muncă pentru locuitorii orașului Vulcănești și din satele vecine. Faptul că întreprinderea intenționează să se extindă înseamnă că locuitorii noștri nu vor pleca peste hotare și vor rămîne să lucreze acasă", a subliniat Irina Vlah.

Potrivit reprezentanților administrației companiei, la fabrică pentru lucrători sunt create toate condițiile necesare: funcționează sala de mese, cabinetul medical, personalul este adus la locul de muncă și transportat acasă.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика