Joi, 20 Octombrie 2016 20:03

DININIMĂ renaște legendarul magazin universal din Chișinău

din injima unic 3

Fiecare capitală din lume deține al său magazin universal legendar: Harrods în Londra, galeria Lafayette din Paris, Macy’s în New York, GUM în Moscova sau ȚUM în Kiev și în fiecare dintre acestea, pe parcursul istoriei, au fost vândute haine de producție locală. Al nostru UNIC, anterior cel mai important magazin universal din țară, renaște acum, datorită celor mai bune mărci autohtone unite sub brandul „DININIMĂ”, ce pot fi găsite la etajul al treilea.

Pășind în viitor, vă putem spune că pe data de 25 octombrie, în ziua deschiderii etajului mărcilor locale, fiecare client care va efectua o cumpărătură în suma de 200 de lei și mai mult va obține un card de reducere de 5%.

Anume aici, la un singur etaj se pot descoperi noile colecții semnate de 40 de branduri locale, printre care EHO, Ionel, Ludmila Storojuc, Shram, Georgette, Alina Bradu, Vistline, Gloria, Olsa, Special Baby, Crème Brulee, Lia Fia și multe altele.

Vă spunem despre totul la rândul lor. În primul rând, este un magazin universal adevărat, astfel încât cei 2000 de metri pătrați utilizați de către „DININIMĂ” pentru comercializare sunt un spațiu deschis.

În al doilea rând, etajul trei al magazinului UNIC este nu doar un spațiu comercial mare și confortabil, dar și o platformă care va uni în sfârșit producătorii autohtoni cu potențialii cumpărători locali și va oferi unui investitor străin o imagine clară despre industria ușoară din Moldova.

La acest etaj este amenajat, de asemenea, un teren de joc pentru copii.

Urcând cu escalatorul, ajungeți într-o sală spațioasă. Deplasându-vă spre stânga, veți putea face shopping de vestimentație pentru dame și bărbați, iar spre stânga – haine pentru copii.

Motivele naționale interpretate modern pot fi descoperite în colecția semnată de Alina Bradu, paltoanele pentru femei – Vistline, rochiile și hainele pentru tinere de la Brio, EHO, Georgette, Portavita, Premiera Dona, Shram, Stis, Ludmila Storojuc. Obiectele vestimentare de bază și lenjeria pot fi găsite la Croitor, Tricot, Vasconi, Ponti și Ravetti. Gențile sunt prezentate de mărcile Arillu, Maalex și Vitalie Burlacu. Hainele pentru copii sunt create de Bombonici, Lenicris Miss Vivien Vivi Art Boutique, Magvi, Creme Brulee, Lia Fia și accesorii pentru copii de la Perna Mea, Special Baby, Baby Co. Blănurile — Artizana și Milabrega. Încălțăminte – Olsa Shoes, Floare, IscoPrim, Tiras și Tabita. Costume pentru bărbați – secția Ionel.

Pe data de 25 octombrie va avea loc deschiderea oficială a etajului mărcilor locale, unite sub brandul „DININIMĂ”. Este important de reținut că oaspeții sunt așteptați de la ora 15:00 până la 20:00. În această perioadă, pe tot etajul trei vor fi reduceri de până la 20% la colecțiile noi, iar pentru a alege vestimenația potrivită, cumpărătorii vor fi ajutați de stiliștii personali Natalia Mitireva, Irina Novikova și Iuliana Danko. Unele mărci pregătesc pentru UNIC colecții capsulă cu prețuri mai mici, care se vor comercializa doar la etajul „DININIMĂ”.

Magazinul „DININIMĂ”, situat în centrul comercial UNIC, a adunat 40 de branduri autohtone, 36 dintre care s-au extins pe piața internațională, unite sub brandul național „DININIMĂ – Branduri de Moldova”. Printre aceste mărci sunt: Alina Bradu, Arillu, Artizana, Bombonici, Brio, Croitor Tricot, EHO, Georgette, Ionel, Isco-Prim, Lenicris, Lia Fia, Magvi, Maalex Bags, Milabrega, Miss Vivien, Olsa Shoes, Ponti, Portavita, Premiera Dona, Ravetti, Shram, Stîș, Storojuc, Tabita & Floare, Tiras, Vitalie Burlacu, Vasconi, Creme Brulee, Vestiti, Vistline, Vivi Artbutic, Gloria, Artizana Factory și NAAN.

Noi am aflat că în noul magazin vor fi prezentate patru companii noi, care așteaptă cu nerăbare cumpărători pentru a „testa” producția lor: Mily Mia, Special Baby, Daos și Baby Co. Ei vor aprecia orice feedback, de aceea vă îndemnăm să îi găsiți și să evaluați produsele pe care le creează.

Proiectul a fost realizat datorită investițiilor comune ale companiilor locale din industria modei, membrilor Asociației Patronale din Industria Ușoară (APIUS) și a partenerilor strategici – Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Sursă: locals.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика