CE 1160x100 4 2

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Marți, 20 Martie 2012 02:00

Invenţii inutile

În perioada contemporană a tehnologiilor şi crizei de idei oamenii încearcă să inventeze orice, numai să se evidenţieze şi să câştige ceva bani, însă aceste idei nu sunt întotdeauna tocmai geniale. Vă prezentăm câteva invenţii care s-au dovedit a fi inutile şi nu au adus venituri de milioane autorilor.

1. În Japonia a fost inventat un dispozitiv pentru antrenarea zâmbetului. Dispozitivul trebuie purtat minimum trei ore pe zi, pentru ca muşchii feţei să se adapteze anume la zâmbetul dorit.
2. În Belgia a fost inventat un vas de veceu cu regulator de timp, care indică timpul petrecut în WC. Păcat că asemenea invenţie nu a ajuns până la locătarii locuinţelor noastre comunale, pentru că s-ar fi bucurat de un succes enorm.
3. Următoarea invenţie cred că este genială şi este foarte straniu că nu s-a înrădăcinat. Este vorba despre un blocator pentru bebeluşi! Aparatul fixează copilul pe masa pentru schimbarea scutecelor, burtica este blocată de o curbă masivă, iar picioarele sunt fixate cu lipici. Aceasta permite ca scutecele bebeluşului să fie schimbate mult mai rapid.
4. Încă o inovaţie pentru copii o reprezintă indicatorul umidităţii scutecelor, pentru a şti când acestea trebuie de schimbat.

Însă ideea de bază este că oamenii au încercat, s-au străduit. Încercaţi şi voi, poate vă reuşeşte!

Materialul a fost pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика