Marți, 03 Mai 2016 15:17

Au început lucrările de amenajare a teritoriului Parcului Industrial „Răut”

lucrari 540x280

Lucrările de amenajare a teritoriului Parcului Industrial „Răut” au început pe 27 aprilie 2016. Amenajarea teritoriului zonei industriale este parte a proiectului „Susținerea dezvoltării sectorului industrial în Regiunea de Dezvoltare Nord prin reabilitarea și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare pentru Parcul Industrial pe teritoriul S.A. «Răut» din municipiul Bălți”.


Potrivit proiectului tehnic, pe teritoriul PI „Răut” vor fi amenajate parcările auto, rampele pentru containere de gunoi, pereurile în jurul clădirilor parcului și zonele de odihnă pentru muncitori. De asemenea, trotuarele de pe teritoriul parcului și din sectoarele adiacente vor fi pavate, vor fi renovate drumurile de pe teritoriul parcului și va fi reparat gardul din jurul parcului industrial, cu lungimea de 2,14 km.


Directorul General al Întreprinderii Administratoare a Parcului Industrial, domnul Anatolie Munteanu și-a exprimat speranța că antreprenorul care efectuează lucrările să se încadreze în termenul stabilit de 9 luni, iar rezultatul va fi unul calitativ și durabil.


Anterior, în cadrul proiectului de bază, au fost realizate alte două subproiecte. Au fost construite rețele de apeduct externe, cu o lungime de 1,16 km (în valoare de 2,5 mln lei), și a fost reabilitată și construită rețeaua de canalizare internă, cu o lungime totală de 1,19 km, și construită rețeaua de apeduct intern, cu o lungime de 2,17 km (în valoare de 2,24 de mln lei).
Valoarea totală a proiectului este de 26,65 de milioane lei.

http://www.industrialpark.md/

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика