Miercuri, 28 Ianuarie 2015 17:48

CONCURS UNECE - Idei pentru Schimbare

UNECE ConcursCu ocazia celebrării a 70 de ani de la fondarea Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), in perioada 14-16 aprilie 2015, Comisia Economică a Naţiunilor Unite pentru Europa (UNECE) va găzdui primul Eveniment pentru start-up-uri inovatoare în incinta Palatului Naţiunilor de la Geneva. In cadrul acestui eveniment, organizatorii vor prezenta studiile de caz care demonstrează în ce mod talentul antreprenorial inovativ poate contribui la abordarea actualelor provocări sociale şi de mediu, şi cum ideile inovatoare pot deveni afaceri de succes.


Concursul UNECE este organizat pentru a aduna idei inovatoare şi noi soluţii pentru o dezvoltare durabilă într-o gamă largă de domenii direct legate de activitatea UNECE şi este deschis pentru participarea companiilor tinere şi echipelor de antreprenori cercetători şi studenti din regiunea UNECE. Astfel, organizatorii îşi propun să promoveze nu doar produsele şi tehnologiile inovative, dar şi inovaţia socială şi noile metode de a crea lucruri.


Finaliştii vor fi invitaţi să-şi prezinte proiectele în faţa unui juriu specializat şi a reprezentanţilor celor 56 de state membre, care vor participa la sesiunea UNECE de la Geneva.


Câştigătorii vor fi anunţaţi şi premiaţi în cadrul sesiunii din 14-16 aprilie, la Geneva.


Termenul limită de depunere a cererilor este 28 februarie 2015.


Pentru participare la concurs, accesaţi www.unece.org/ideas4change.

ODIMM logo
280 70