Luni, 29 Septembrie 2014 13:37

Consultanta in vanzari si marketing un atu in lupta concurentiala

 

Orice afacere de succes are în spate o echipă de profesionişti care tind spre performanţe. Uneori însă din cauza a mai multor factori, reuşitele au un proces de stagnare. Pentru a redresa această situaţie, mai multe companii apelează la servicii de consultanţă în vânzări.

 

 

DSC 8120Un adevărat exemplu de un asemenea parteneriat de succes este şi cel dintre firma de consultanţă în vânzări si marketing Bkonsulting şi Hydrosystems ML SRL, o companie olandeză cu capital străin. Cei doi parteneri s-au angajat într-un proiect de consultanta care avea scopul final creşterea vânzărilor pentru compania Hydrosystems ML SRL. Rezultatul nu sa lasat mult asteptat iar parteneriatul va continua şi in viitor.

Igor Curoşu consultant in domeniul vanzarilor si marketing ,director general al companiei Bkonsulting spune că a aplicat mai multe instrumente şi opţiuni de crestere a vânzărilor pentru clientul său. " Am muncit mult cu departamentul de vanzari, sau facut mai multe modificari in activitatea acestuia iar rezultatele au fost vizibile. Dupa o analiza a sistemului de remunerare a personalului din vanzari  am ajuns la concluzia ca trebuie modificat si ajustat dupa planul nou de vanzari.Efectele acestor schimbari sau reflectat in a doua luna de consultanta cand vanzarile unor agenti aproape sau dublat .Sau introdus instumente si standarte noi de lucru, necesare pentru căutarea eficientă a clienţilor,pentru deservirea si lucrul cu clienţii pe termen lung , deasemenea documente ce tin de evidenţă şi statistică" a menţionat dânsul. Astfel după 4 luni de consultanţă vanzarile au crescut cu 15% si incep sa se incadreze in noul plan de vanzari care a fost ajustat si marit cu 30% fata de cel stabilit de la inceputul anului .

Firma Bkonsulting are o activitate de un an pe piaţa serviciilor de consultanţă in creşteria vânzărilor, dar deja şi-a conturat un nume solid printre acestea. Mai multe companii din tara au apelat la ajutorul acesteia pentru asi inbunatati activitatea departamentului de vanzari dar si reorganizarea sistemul de vanzari .      

„Clientii ţintă ai firmei noastre sunt in primul rand companiile care îşi doresc si accepta o schimbare. Nu ne implicam in proect cand simtim ca clientul nu este gata sa accepte o schimbare.Serviciile noastre nu sunt ieftine, deacea dorim ca clientii nostri sa primeasca un rezultat pe masura asteptarilor , dar acest scop poate fi atins muncind impreuna . " a specificat Igor Curoşu.

La Bkonsulting gasiti un set întreg de servicii pentru cresterea si managementul vânzărilor din companie, dar şi un aliat de încredere pentru atingerea performanţelor mari in afacerea Dvs.

bkonsultin-logo

www.bkonsulting.org

GSM 069127477