Miercuri, 30 Iulie 2014 16:50

B2B Expo-Cel mai grandios eveniment al anului 2014!

Centrul International de Expozitii "Moldexpo" S.A. Va saluta si invita sa participati la Expozitia-forum de servicii si resurse pentru afaceri "B2B Expo", care va avea loc în perioada 1-3 octombrie 2014.

Desi, dupa denumire acest forum se va desfasura in a doua editie, structura conceptionala si organizationala a celui din anul curent este absolut diferita. Fiind unic de felul sau, acest eveniment va reprezenta o platforma a interactiunilor de afaceri ce va reuni mai multe resurse necesare pentru antreprenori, gestionari si debutanti.

Conform conceptului, spatiul expozitional va fi divizat in mai multe zone de business networking-eventuri: sala de conferinte si seminare, zona de workshopuri, spatiul resurselor pentru afaceri, zona doing business, business cafe, centrul tehnologiilor moderne si cyber cafe.

Specific pentru B2B este ca aceasta reprezinta nu doar un spatiu de comunicare pentru solutionarea sarcinilor primordiale, imbunatatirea performantei in afaceri, elaborarea strategiilor in functie de necesitati, precum si va oferi posibilitati de crestere rapida si eficienta pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Descarca prezentarea AICI

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020