CE 1160x100 4 2

Duminică, 18 Iulie 2021 08:50

COMPANIA MOLDOVENEASCĂ “IMPERIAL VIN” PENTRU PRIMA DATĂ LIVREAZĂ VIN PE PIAȚA BRAZILIEI

империал винCunoscuta companie moldovenească Imperial Vin a început să livreze vinuri pe piața braziliană, expediind primul container cu o cantitate de 17 mii de sticle. Potrivit INFOTAG, citând sondajul economic Logos-Press, vinurile producătorului moldovenesc au apărut deja în magazinele online.

Managerul pentru export al Imperial Vin, Yana Geraşcenco a declarat că brazilienii au ales “Reserve Caberne”, din 2018, care a fost premiat cu Medalie de Aur și Marele Premiu la Selections Mondiales Des Vins Canada-2020, medalia de aur la Berliner Wine Trophy-2021, medalia de argint la Mundus Vini-2021, precum și Grape Angel Merlot - Rara Neagră, 2019, care a câștigat o medalie de aur la Concours Mondial Bruxelles-2021 şi una de argint la Berliner Wine Trophy-2020.

„Am trimis mai întâi mostre, potențialilor parteneri din Brazilia le-au încercat și au ales două vinuri. În opinia lor, aceste vinuri sunt cele mai solicitate de către compania Sciedade da Mesa, primul club de vinuri din Brazilia”, a spus Geraşcenco.

Unele dificultăți au apărut cu înregistrarea laboratorului moldovenesc și a organismului de certificare în sistemul brazilian SISCOLE (Sistem de înregistrare a organismelor și laboratoarelor străine). A fost necesar să se parcurgă această procedură, deoarece încă nimeni din Moldova nu a adus vin în Brazilia.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика