Luni, 27 Aprilie 2020 12:57

Agenția Servicii Publice a reluat prestarea unor servicii pentru cetățeni

20003485 big1587972199Agenția Servicii Publice anunță că, începând de luni, 27 aprilie, este reluată prestarea serviciilor publice de înmatriculare a vehiculelor, documentare a conducătorilor auto, înregistrare a nașterii și a căsătoriei, transmite MOLDPRES.

Astfel, din 27 aprilie, subdiviziunile teritoriale ale ASP continuă activitatea în regim special și vor presta următoarele servicii: eliberarea actului de identitate provizoriu, eliberarea certificatului de deces, eliberarea certificatului de naștere, înregistrarea căsătoriei, identificarea şi înmatricularea vehiculelor, documentarea conducătorilor de vehicule cu excepţia procesului de examinare (proba teoretică și practică) a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere, care va include serviciile de preschimbare şi eliberare a permiselor de conducere, eliberarea certificatului de înmatriculare şi a permisului de conducere, eliberarea adeverinţelor din Registrul de Stat al Transporturilor şi Registrul de Stat al Conducătorilor de Vehicule, înregistrarea și licențierea unităților de drept, serviciile cadastrale.

În continuare este sistată activitatea centrelor multifuncționale din mun. Chișinău - Centrul Multifuncțional nr. 1 (str. Mihai Viteazul, 11/1), Centrul Multifuncțional nr. 4 (str. Decebal, 6), precum și centrele multifuncționale din or. Glodeni, mun. Soroca și din or. Ștefan Vodă.

moldpres.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика