Vineri, 07 Februarie 2020 06:11

Marina Tauber: Ilan Șor este mult mai aproape decât crede multă lume

1071327 5e3cd4c2c7f8dDeputata Partidului Șor Marina Tauber susține că ține legătura în permanență cu liderul formațiunii și că Ilan Șor conduce activ, la fel ca anterior, formațiunea. Totodată, parlamentara susține că Ilan Șor s-ar afla „mult mai aproape decât crede multă lume”, răspunzând la întrebarea unde se află actualmente politicianul, transmite IPN.

În plus, deputata spune că Ilan Șor ar putea să susțină în curând personal o conferință de presă în Chișinău. Marina Tauber a declarat în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul N4 că în continuare există riscuri pentru viața și sănătatea lui Ilan Șor. „Eu am declarat acest lucru, cu toată responsabilitatea, de mai multe ori și noi, echipa lui, l-am convins să nu apară în spațiul public atât timp cât nu există garanții interne, externe că nu există niciun risc în legătură cu securitatea lui”, a afirmat politiciana.

De asemenea, deputata a declarat că Partidul Șor va participa la viitoarele alegeri prezidențiale care urmează să aibă loc anul curent. Marina Tauber spune că PPȘ va veni cu un candidat pentru scrutinul prezidențial, dar deocamdată nu face public cine ar fi acesta. „Dacă n-ar exista limite de vârstă, desigur că Ilan Șor era să fie candidatul din partea Partidului Șor, ceea ce este evident și ceea ce este solicitat din partea oamenilor. Există această discriminare. (...) Și dacă există această problemă, noi vom pregăti o surpriză foarte interesantă pentru toată lumea și cu siguranță vom face tot posibilul ca președinte al țării să fie din partea Partidului Șor și vom lupta foarte puternic pentru asta”, a declarat parlamentara.

Totodată, Marina Tauber este de părere că în cazul unor alegeri parlamentare anticipate, Partidul Șor ar putea obține un rezultat mult mai bun decât cel pe care l-a avut la alegerile din februarie anul trecut.

ipn.md