Marți, 12 Noiembrie 2019 22:00

Unele date din rapoartele financiare ale agenților economici sunt disponibile acum online

na postoyannuyu osnovu trebuyutsya administrator devushka photo 039aBiroul Național de Statistică a anunțat lansarea în regim pilot a serviciului de vizualizare a indicatorilor de bază din rapoartele financiare ale agenților economici și organizațiilor necomerciale.

În sistem pot fi vizualizate următoarele date: veniturile din vânzări, profitul/pierderi până la impozitare și profitul net, activele (pe termen lung și stocurile de bunuri materiale) mărimea capitalului propriu, datoriile curente și pe termen lung, numărul mediu al personalului în perioadele de raportare.

Pentru vizualizarea indicatorilor este nevoie de introdus codul IDNO/fiscal sau codul CUIIO/unic al întreprinderii și organizației, de ales anul de raportare, de introdus codul generat pentru fiecare operațiune de căutare, de accesat butonul ”identificare”. Datele sunt disponibile pentru perioada 2015-2018. Timp de 24 de ore, sunt posibile 20 de căutări ale datelor financiare ale companiilor. Serviciul de vizualizare este accesibil prin linkul: http://webapp.statistica.md/infoRSF/.

InfoMarket

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020