Vineri, 20 Septembrie 2019 07:04

Parlamentul a oferit facilități fiscale și vamale companiei turceşti care se ocupă de construcția Complexului Sportiv ”V. Mumjiev” din municipiul Comrat, UTA Găgăuzia

lgotyPotrivit deciziei adoptate de Parlament, a fost aprobată scutirea de taxa vamală, taxa pentru efectuarea procedurilor vamale și de TVA fără drept de deducere a mărfurilor și serviciilor importate și/sau livrate pentru construcția obiectivului în cauză pentru compania Demars Insaat Turizm Ticaret Limited Sirketi din Ankara.
Complexul sportiv din Comrat va avea un stadion cu o capacitate estimată de 5 mii de locuri, o sală pentru jocuri sportive cu o capacitate de 150 de locuri, vestiare, camere de baie pentru sportivi, birouri pentru personalul administrativ.
Construcția acestuia este finanțată de Republica Turcia. În opinia autorilor inițiativei, crearea unui complex sportiv modern la Comrat va avea impact social-economic pozitiv prin sporirea interesului tinerilor pentru modul sănătos de viață, dar și față de sportul de performanță, creșterea atractivității regiunii în ansamblu.

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020