Luni, 16 Septembrie 2019 18:10

La Chișinău a avut loc cea de-a 7-a ediție a iarmarocului oportunităților ecologice și al antreprenoriatului social “IarmarEco”

cei ce aleg un mod de viata sanatos si ecologic si au dat intalnire la o noua editie iarmareco videoLa Chișinău a avut loc cea de-a 7-a ediție a iarmarocului oportunităților ecologice și al antreprenoriatului social “IarmarEco”. În acest an au participat circa 170 de expozanți, cu o mare diversitate de produse agricole, artizanale și ecologice, fiind organizate mai multe inițiative civice, atât de mediu, cât și din alte domenii de activism, comunică madein.md.

Programul evenimentului a inclus seminare, workshop-uri și masterclass-uri pe diverse teme utile, de la dezvoltarea propriei afaceri la gătit sănătos și educația alternativă a copiilor.

Un subiect special al acestei ediții a fost reducerea și reciclarea deșeurilor, fiind lansată campania națională de colectare a deșeurilor electronice și platforma online www.faradeseuri.md, coordonate de echipa Hai Moldova cu sprijinul EcoVisio, astfel vizitatorii au fost încurajați să contribuie la un IarmarEco prietenos cu mediul.

madein.md

ODIMM logo
280 70
MOLDAGROTECHautumn2019