Marți, 18 Iunie 2019 12:59

Vadim Brânzan a fost prezentat echipei Ministerului Economiei și Infrastructurii

c2d40e5caa4cc07f3c479de1677ce2ddNoul ministru al Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan, a fost prezentat luni, 17 iunie, echipei ministerului de către premierul Maia Sandu, transmite MOLDPRES.

„De astăzi înainte în capul mesei va fi meritocrația. Oamenii vor fi selectați pentru o funcție doar în baza profesionalismului, experienței și disponibilității de a lucra mult și bine în interesul oamenilor. Sarcina principală este să oprim scurgerile de bani publici în buzunarul corupților. A doua sarcină este să creăm un mediu propice dezvoltării economiei”, a afirmat premierul Maia Sandu. 

La rândul său, Vadim Brânzan a afirmat că nu va tolera corupția în sistem și va pune accent în particular pe dezvoltare și demonopolizare. Totodată, noul ministru al Economiei a adăugat că la ministerul pe care îl conduce va fi încurajat profesionalismul și spirtul de echipă, și nu „cumătrismul și nepotismul”. 

Vadim Brânzan are 48 de ani. A studiat la Universitatea de Stat din Moldova, Academia de Studii Economice din Moldova și Universitatea Harvard. Brânzan vorbește fluent limbile română, rusă și engleză.

moldpres.md

ODIMM logo
280 70