CE 1160x100 4 2

Duminică, 11 August 2013 16:23

APPLE pregăteşte lansarea noului iPhone. Când ar putea fi prezentat şi ce noutăţi aduce iPhone 5S

Apple va lansa noul iPhone 5S în cadrul unui eveniment ce va fi organizat la începutul toamnei, potrivit unor surse din domeniu. Încă nu există detalii despre cum ar putea arăta noul dispozitiv Apple, dar zvonurile care au circulat în industrie în ultimele luni oferă câteva indicii.

Potrivit businessinsider.com, care citează site-ul allthingsd.com, smartphone-ul va fi prezentat, cel mai probabil, pe 10 septembrie.

Fanii produselor Apple sunt sfătuiţi să nu se aştepte la un design nou, cei mai mulţi analişti spunând că următorul iPhone, pe care unii în numesc iPhone 5S, va arăta aproape identic cu cel aflat curent pe piaţă, iPhone 5. Noutăţile vor apărea, cel mai probabil, în materie de componente interne, precum un procesor mai rapid şi o cameră foto mai performantă.

Discuţiile pe acest subiect au făcut referire şi la un posibil senzor pentru amprenta digitală inclus în butonul home al iPhone-ului. Cu câteva săptămâni în urmă, dezvoltatorii au descoperit un cod în următorul update la sistemul iPhone de operare, iOS 7, care făcea referire la un "kit biometric". Teoretic, senzorul pentru amprentă digitală va permite deblocarea telefonului fără introducerea unei parole din patru caractere, scrie businessinsider.com.

Conform altor zvonuri din industrie, Apple va introduce şi o versiune mai ieftină de iPhone, un model cu o carcasă din plastic. Aşa-numitul iPhone 5C va fi vândut la un preţ mult mai mic faţă de noul iPhone şi ar putea ajuta compania să avanseze pe piaţa smartphone-urilor.

Judecând după lansările anterioare, mai scrie businessinsider.com, pe 10 septembrie Apple va prezenta iPhone-ul 5S unui grup de editori experţi în tehnologie care să îl testeze. Rezultatele ar putea fi publicate pe 17 septembrie, după care lansarea pentru public va avea loc, probabil, pe 20 septembrie.

Mediafax.ro

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика