Miercuri, 12 Noiembrie 2014 09:52

CUM E SĂ VINZI UN MĂR CU 20 DE LEI? PRIMELE ÎNCERCĂRI MARCA ”BUSINESS FACTORY”

bs-particpanti-vA mai trecut o săptămână pentru participanții reality show-ului ”Business Factory”, timp în care cei 7 au îndeplinit prima temă pentru acasă, s-au pus pe căutat furnizori de marfă şi primii clienţi, dar şi au înfruntat prima provocare, care le-a scos la iveală calitățile antreprenoriale și abilitățile de convingere. Tot învățăceii noștri au fost inițiați în ale marketingului la o nouă lecție de Coaching.

Provocarea de a vinde un măr în stradă, cu 20 de lei, timp de 30 de minute i-a pus pe tinerii antreprenori în situaţia de a căuta variate soluţii ca să-şi atingă scopul, inclusiv accente pe promovarea produsului autohton, participarea la acte de caritate sau un lanţ de bartere la Piaţa Centrală, în cazul lui Arcadie Scobioală, până a obținut suma de 20 de lei.

Rezultatele finale:


Daniel Budici: 30 min, 0 lei
Irina Rogojina: 9 min, 27 lei
Viorel Barbănouă: 3 min, 20 lei
Valeria Cosonea: 6 min, 50 lei
Ilie Crețu: 10 min, 50 lei
Ana-Maria Cojocaru: 14 min, 20 lei
Arcadie Scobioala: 23 min, 20 lei

Vezi cum s-au descurcat participanţii, urmărind cea de-a treia emisiune:Pentru viitorii businessmeni munca abia a început. Săptămâna aceasta ei vor face față altor încercări: să elaboreze propriul Landing Page, bannere, flyere şi să vadă cu ce avantaje ar putea cuceri piaţa autohtonă.

Nu uita să urmăreşti reality showul “Business Factory” în fiecare seară de sâmbătă şi să-ţi susţii favoritul votând pe pagina proiectului TV:

http://factory.angrybusiness.md/cases

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020