Sâmbătă, 09 August 2014 07:47

Drive-Up Angry Business: Vrei să ai bani şi succes în afaceri? Începe acum!

Dacă vrei să porneşti o afacere, dar nu ai cunoştinţele necesare, ce faci? Îţi cumperi cărţi? Întrebi de cei cu experienţă? Dacă nu funcţionează? Dacă ai început deja să vinzi un serviciu ori produs şi nu eşti mulţumit de cum decurg lucrurile? Cum afli ce trebuie schimbat? Unde pui accentele potrivite?

Peste 600 de oameni au aflat răspuns la aceste întrebări joi, pe 7 august, în cadrul evenimentului Drive-Up, organizat gratuit la Chişinău de comunitatea Angry Business.

Pornind de la ideea că practica bate gramatica, invitaţii evenimentului au aflat despre importanţa implementării într-o afacere a câtorva instrumente cheie care, inevitabil, generează clienţi, sporesc vânzările, veniturile şi duc la creşterea companiei.

Conferinţa a abordat 5 instrumente de revoluționare a modului în care privim afacerea și cum o conducem:

- Modalităţile de identificare a nişei potrivite de business;
- Formule de calcul a lead-urilor, cecului mediu şi indicatorilor afacerii;
- Câteva zeci de platforme de promovare a propriului business;
- Pâlnia de vânzări şi de marketing;
- Instrumente precum Poarta principală, Sursa de trafic şi Produsul principal al afacerii.

Cei prezenţi la eveniment au aflat şi despre ce înseamnă Coaching Angry Business. „Coaching-ul nu înseamnă informaţie, ci un set de instrumente care trebuie implementate imediat. Sunt 8 întâlniri săptămânale la care oferim aceste tehnici, pe care participanţii le implementează în propria afacere ori, dacă nu o fac, nu pot participa la următoarea întâlnire. Acest fapt generează indicatori şi rezultate care ne bucură atât pe noi, cât şi pe ei", a declarat Alexandru Bordea, unul dintre partenerii Angry Business.

Până în prezent, la primele trei ediţii ale Coaching-ului au participat 63 de persoane, inclusiv cu vârsta de sub 18 ani, iar 23 dintre ei şi-au ales nişa în cadrul cursului. Dezvoltate în variate domenii, de la industrie alimentară până la electroenergetică, afacerile lor au generat profituri chiar de peste 100.000 de lei în doar 2 luni. Câţiva antreprenori au împărtăşit publicului prezent la eveniment propria experienţă şi schimbarea pe care a adus-o Angry Business în cariera lor.

"Angry Business înseamnă disciplină şi o comunitate de antreprenori care trăiesc zi şi noapte cu propria afacere. Sunt energici, receptivi, mereu puşi pe acţiune şi au o doză sănătosă de nebunie necesară ca să schimbe lumea"

"Sunt o antreprenoare ce face afaceri de ani buni într-un business care, teoretic, este potrivit doar bărbaţilor. Nu există afaceri pentru bărbaţi sau pentru femei, există bani"

"Angry Business m-a învăţat să zâmbesc"

"Mişcaţi-vă fundurile de pe scaune şi acţionaţi. Avem nevoie de antreprenori buni pentru ca ţara să prospere"

Angry Business (http://angrybusiness.md/) este o comunitate ce creează și dezvoltă afaceri. Fondată în 2013, aceasta își propune să contribuie la creșterea calității pieții de antreprenori din Republica Moldova, fiind susținută de oameni cu experiență din businessul local și internațional.

Comunicat de presă

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020