Vineri, 14 Martie 2014 12:39

Tîrguri ”ProCasa”, ”AmbientInfo”, “Gurmand”, 4 - 6 aprilie, Bălți

Balti, 14 Martie 2014 — În perioada 4 - 6 aprilie 2014, la Palatul municipal de cultură din Bălți, agenții economici sunt invitați să participe la Expo-târgurile specializate "ProCasa", "AmbientInfo" şi la Salonul alimentar "Gurmand".
Târgurile sunt organizate de filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în comun cu primăria mun. Bălți, cu scopul de a susține întreprinzătorii autohtoni și a familiariza consumatorii cu oferta de produse și servicii în domeniu.
La târgurile " ProCasa" și "AmbientInfo" pot fi expuse: mobilă pentru casă şi birou; covoare, covrolin, linoleum; echipamente, instalaţii, scule, accesorii, utilaj; materiale de construcţii; obiecte sanitare, articole pentru canalizare; gresie, faianţă, mozaic; electrocasnice; tehnică pentru birou; sticlă şi veselă; servicii de construcţii şi reparaţii, proiectare, design şi arhitectură, alte servicii.
Tematica Salonului alimentar "Gurmand": produse alimentare, băuturi alcoolice şi nealcoolice; tehnologii şi utilaje pentru industria alimentară; ambalaj şi utilaje de ambalare; structuri comerciale.
Informații suplimentare:
tel/fax: (+ 373) 231-2-92-27, 231-2-62-36
email:
www.balti.chamber.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика