Miercuri, 12 Martie 2014 17:11

15 mii dolari pentru ideea ta de afacere – a mai rămas o săptămână

Chişinău, 12 martie 2014 --- Tinerii din raioanele Floreşti, Şoldăneşti, Rezina, Orhei, Criuleni, Dubăsari, Anenii Noi, Căuşeni şi Ştefan Vodă, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, pot obţine asistenţă financiară pentru lansarea şi dezvoltarea propriei afaceri. Acest lucru este posibil graţie unui proiect realizat de AXA Management Consulting, cu asistenţa financiară a Uniunii Europene şi PNUD, în cadrul Programului "Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii".

Pentru a beneficia de această oportunitate de finanţare, tinerii trebuie să prezinte, până pe data de 17 martie curent, un plan de afaceri pe adresa .

10 tineri, ale căror planuri de afaceri vor fi evaluate ca fiind cele mai bune, vor beneficia de granturi în valoare de până la 15 mii dolari SUA, de consultanţă individuală pentru o perioadă de 10 luni şi de asistenţă pentru procurarea echipamentelor şi materiei prime necesare pentru demararea afacerii. De asemenea, tinerii selectaţi vor putea beneficia de vizite de studiu la întreprinderi de pe ambele maluri ale Nistrului şi vor deveni membrii unei reţele de tineri antreprenori. Reţeaua urmează să devină o platformă de comunicare şi diseminare a bunelor practici şi le va ajuta să stabilească relaţii de colaborare cu antreprenori de pe ambele maluri ale Nistrului.

Prin acest proiect, Programul UE-PNUD de promovare a încrederii îşi propune să creeze oportunități de angajare pentru tinerii din zona de securitate şi să sporească încrederea între oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului, pentru ca ei împreună să-şi ridice nivelul de trai.

Pentru mai multe detalii despre proiect şi procedura de aplicare la concursul de granturi vizitaţi: http://axa.md/news/Concurs-de-Planuri-de-Afacere---quotCrearea-oportunitilor-de-angajare-pentru-tinerii-din-zona-de-securitatequot-Data-limit-/166

Prin Programul „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii", Uniunea Europeană şi PNUD sprijină financiar şi tehnic activităţile comune ale oamenilor de pe ambele maluri ale Nistrului în cinci domenii-cheie: dezvoltarea afacerilor, a societăţii civile, renovarea infrastructurii sociale, ocrotirea sănătăţii şi protecţia mediului ambiant.

Programul UE-PNUD este implementat în perioada 2012-2015, cu un buget total de 10,600,000 Euro, acordați de Uniunea Europeană (9,500,000 Euro) și PNUD (1,100,000Euro).

Mai mult despre SCBM la: http://www.md. undp.org/confidence-building-measures-programme-projects

Urmăriţi-ne pe Facebook: Poduri de incredere peste Nistru- Мосты доверия через Днестр

Pentru informaţii suplimentare despre aplicarea cu planul de afacere, vă rugăm să contactaţi pe:
Victor Bujoreanu, AXA Management Consulting
Email: ,
Tel: (373 22) 58 88 64

COMUNICAT DE PRESĂ

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика