CE 1160x100 4 2

Luni, 04 Noiembrie 2013 14:46

Arta culinară la expoziţia SHOPS & RESTAURANTS 2013

În perioada 5-8 noiembrie a.c., la Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO se vor desfăşura cele mai importante evenimente gastronomice ale anului – Expoziţia Internaţionala Specializată de echipamente, tehnologii şi servicii pentru unităţile de alimentaţie publică şi comerţ SHOPS & RESTAURANTS 2013 (ediţia a VII-a) şi Campionatul Internaţional de Gastronomie (ediţia a IV-a).

Organizator: CIE MOLDEXPO
Co-organizatori: Ministerul Economiei al Republicii Moldova, Asociaţia Culinarilor Catering Moldova
Partener: F.P.C. MGM S.R.L.

Suport informaţional:
revista Просто & Вкусно
ziarele Маклер, Панорама, Молдавские Ведомости, ECOnomist, Труд 7, Vocea
poporului

Parteneri web: portalurile AllExpo, AllMoldova, MyBusiness.md, biznes.md, 9999.md,
tendinte.md

În ultimii ani, comerţul şi alimentaţia publică au devenit unele dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei, stimulând, la rândul lor, dezvoltarea pieţei de echipamente pentru cafenele, baruri, restaurante, supermarket-uri etc.
Expoziţia Internaţională Specializată SHOPS & RESTAURANTS 2013 prezintă o gamă largă de inovaţii tehnice şi tehnologice, produse şi servicii pentru sectorul ospitalităţii.
Vizitatorii expoziţiei, în căutarea unor echipamente noi pentru afacerea lor, vor găsi cu certitudine tot ce-şi dosesc la standurile celui mai vast compartiment al expoziţiei - dotarea complexă a întreprinderilor de alimentaţie publică şi comerţ. În acest segment partenerul expoziţiei, compania MGM, va prezenta echipamente de refrigerare şi de bucătărie, precum şi echipamente complexe de încălzire autonomă ale unor branduri comerciale recunoscute. Din etalajul companiei DINA COCIUG va face parte echipamentul comercial pentru magazine, restaurante, baruri, brutării, patiserii, precum şi tehnologii non-standard şi echipamente industriale de refrigerare de la producători de renume.

HORECA GRUP Moldova va oferta peste 40 de branduri de echipamente profesionale şi accesorii pentru industria ospitalităţii; RODAL-S - echipamente pentru industria de panificaţie, ambalaje de carton, etichete şi adezive speciale pentru etichetaj alimentar de la producători din Germania, Ucraina, Belarus. O linie completă de produse pentru baruri şi restaurante (veselă din sticlă şi inventar pentru baruri, accesorii, ambalaje), precum şi servicii catering vor figura în oferta companiei GLOBAL-BAR, iar GIULIART va participa la expoziţie cu o selecţie de cafetiere automate şi capsule de cafea de la producători cunoscuţi. La standul DIROVE-NORD va fi de găsit o linie completă pentru dozarea şi ambalarea produselor alimentare.

Compania POSPROMO va echipa integral punctele de vânzare cu sisteme de afişare a preţului, suporturi pentru materiale informative şi sisteme suspendate, POS-materiale, display-uri, sisteme individuale de comercializare ş.a.

În segmentul cleaning pentru HoReCa, compania ESC-PUR, specializată în administrarea complexă a clădirilor, va prezenta o gamă completă de servicii în acest domeniu, precum şi un spectru vast de dezinfectanţi şi produse pentru curăţare. O gamă largă de produse sanitare vor putea fi găsite şi la standul DIROVE-NORD.

Vizitatorii care sunt în căutarea unei alternative la seturile de veselă şi vase din dotare, vor avea posibilitatea să-şi realizeze proiectele graţie ofertei sclipitoare, variate şi abundente, prezentată de companiile MISA (unul dintre cei mai mari furnizori de veselă de la companii notorii din Rusia, Cehia şi Ucraina), IANSIS - pahare Artcraft, veselă din cristal şi sticlă pentru baruri şi restaurante de la uzina Neman etc., MGM, Alexandru Auto şi alţii.

Un rol important în crearea unui stil unic al interiorului îl are mobilierul. Oferta la acest segment va fi prezentată de RECOMAL (Salon TINCO) care a venit cu variante diverse de decorare complexă – mobilier, draperii, corpuri de iluminat etc. şi BURHANOX - mobilă inox pentru baruri, cafenele etc.

Oferta companiei ANRUAD-PLUS, importator şi distribuitor de ceaiuri СВIТ ЧАЮ, va fi pe placul celor mai rafinaţi amatori ai acestei băuturi. La standul FUCHS vizitatorii vor fi literalmente copleşiţi de oferta de condimente etalate.

În secţiunea automatizare şi software pentru catering, comerţ, fitness, turism şi ospitalitate şi-au prezentat produsele şi serviciile companiile UCS Soft şi Plasma RTI.

Campionatul Internaţional de Gastronomie (ediţia a IV-a)

Cel mai important proiect pentru profesioniştii din domeniul alimentaţiei publice, eveniment care atrage granzii artei culinare, este al IV-a Campionatului Internaţional de Gastronomie din Moldova. Popularitatea Campionatului creşte pe an ce trece: dacă în 2009 la concurs au participat doar 5 ţări, anul acesta numărul ţărilor participante a ajuns la 11. Echipele de bucătari din Moldova, Azerbaidjan, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Germania, România, Rusia, Turcia, Ucraina şi Uzbekistan îşi vor demonstra măiestria în faţa unui juriu internaţional de renume.

Şi anul acesta expoziţia SHOPS & RESTAURANTS îşi reconfirmă statutul de platformă profesională importantă, evenimentul central al industriei ospitalităţii care atrage profesionişti din domeniul comerţului şi alimentaţiei publice.

Deschiderea oficială a Expoziţiei Internaţionale Specializate de echipamente, tehnologii şi servicii pentru unităţile de alimentaţie publică şi comerţ SHOPS & RESTAURANTS, ediţia a VII-a şi a Campionatului Internaţional de Gastronomie, ediţia a IV-a, va avea loc
la 5 noiembrie 2013, ora 11:00, în pavilionul 2 al CIE MOLDEXPO.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика