CE 1160x100 4 2

Joi, 31 Octombrie 2013 11:30

Construct HOME – TOTUL PENTRU CASA TA!

În perioada 31 octombrie - 3 noiembrie a.c., la MOLDEXPO se va desfăşura a doua ediţie a Expoziţiei Internaţionale Specializate de proiecte arhitecturale, soluţii de design, materiale de construcţii, tehnologii şi echipamente pentru o casă modernă Construct HOME.
Organizator: CIE MOLDEXPO
Organizarea concursului proiectelor studenţeşti ECO CASA: DAS CLUB
Suport media:
ziarele Stroika, Makler, Panorama, Молдавские Ведомости, ECOnomist, Труд 7, Vocea poporului

Parteneri web: portalurile AllExpo, AllMoldova, Construct.md, MoldConstruct.md,
MyBusiness.md, biznes.md, 9999.md, tendinte.md

Serviciile şi produsele destinate construcţiilor individuale şi renovării, soluţiile pentru designul interior, amenajarea spaţiilor de locuit şi a spaţiilor exterioare au constituit permanent un punct de atracţie major atât pentru expozanţi, cât şi pentru vizitatori. Interesul vizitatorilor pentru oferta expoziţională, orientată anume spre segmentul casa / locuinţa privată, a fost atât de mare, încât necesitatea unui proiect destinat exclusiv acestui domeniu a devenit evidentă. Debutul proiectului expoziţional Construct HOME a fost unul reuşit, astfel anul acesta expoziţia îşi aşteaptă din nou vizitatorii.

Vă gândiţi să vă ridicaţi o casă sau o vilă? Planificaţi renovarea apartamentului? Atunci veniţi la Construct Home unde veţi întâlni profesionişti de clasă - producători şi distribuitori de materiale, produse şi servicii, constructori, specialişti în amenajări, decoraţiuni ş.a. Studiaţi oferta expoziţională, colectaţi idei şi informaţii utile pentru a alege varianta optimă.

În cadrul Construct HOME 2013 peste 40 de companii din Moldova şi România vor etala la standuri şi pe spaţiile exterioare o gamă vastă de servicii şi produse în cadrul următoarelor compartimente tematice:

Utilitate - Echipamente tehnico-sanitare, Sisteme de încălzire, cazane şi boilere; Sisteme de alimentare cu apă şi canalizare, Echipamente de climatizare ş.a.
Confort - Proiecte de case individuale, Design interior si exterior, Materiale de finisare: ceramică, tapete, pardoseli, vopsele şi lacuri, jaluzele, Corpuri de iluminat, Echipamente pentru baie, Elemente de interior etc.

Securitate - Lacăte şi accesorii, Ferestre, uşi, porţi, Uşi automate şi radioghidate, Tehnologii de comunicare, Materiale refractare ş.a.

Eficienţă - Sisteme de purificare a apei, Surse regenerabile de energie, Tehnologii şi materiale pentru consum redus de energie, Acoperiri anticorozive, materiale de protecţie, Învelitori, şape, hidro- si termoizolare.

În cadrul expoziţiei se vor desfăşura diverse concursuri pentru vizitatori. De un interes aparte promite a fi concursul proiectelor studenţeşti CASA ECO, organizat de DAS CLUB în comun cu facultatea de arhitectură a Universităţii Tehnice din Moldova. Studenţii vor prezenta viziunea lor a unei case ideal integrate în mediul înconjurător - o casă ecologică, cu amprentă minimă de carbon, comodă şi frumoasă. Cel mai bun proiect va fi ales prin „vot popular" – vizitatorii expoziţiei vor fi invitaţi să-şi exprime opţiunea.

Programul conex al expoziţiei va include şi seminarii, prezentări şi workshopuri. specializate.

Abordarea complexă a construirii şi amenajării unei case / locuinţe moderne va asigura consumatorii cu tot necesarul la nivel de concept arhitectural, construcţie şi amenajare pentru crearea unei case la care visăm cu toţii – confortabilă, funcţională şi frumoasă.

Press-release

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика