CE 1160x100 4 2

Joi, 31 Octombrie 2013 11:28

SECURITY 2013 – locul întâlnirii profesioniştilor care asigură siguranţa noastră

În perioada 31 octombrie - 3 noiembrie 2013 la MOLDEXPO  se va desfăşura cel mai important eveniment în domeniul securităţii din Moldova – ediţia a XII-a a  Expoziţiei Internaţionale Specializate de tehnologii, mijloace de protecţie şi securitate SECURITY 2013.
Organizator: CIE  MOLDEXPO

Co-organizator: Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova

Partener media: www.sec4all.info - portal informaţional «Безопасность для всех в Молдове»

Suport media:
ziarele Stroika, Makler, Панорама, Молдавские Ведомости, ECOnomist, Труд 7, Vocea poporului

Parteneri web: portalurile AllExpo, AllMoldova, Construct.md, MoldConstruct.md,
MyBusiness.md, biznes.md, 9999.md, NOI.md

Pe 31 octombrie Expoziţia Internaţională Specializată SECURITY invită din nou toţi jucătorii de pe piaţă – producători şi distribuitori de marcă, reprezentanţi ai structurilor guvernamentale şi consumatori – oferindu-le o reflectare fidelă a situaţiei la zi şi a tendinţelor principale de dezvoltare pe piaţa protecţiei şi securităţii. De-a lungul anilor, SECURITY a devenit un instrument important în formarea unui sistem eficient unic de securitate socială în Republica Moldova.

În cadrul expoziţiei îşi vor prezenta oferta cele mai importante companii de pe piaţa security din Moldova şi subdiviziunile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Varietatea de tehnologii avansate şi echipamente din cele mai noi vor oferi consumatorilor o oportunitate excelentă de a moderniza sistemele de securitate din dotare, de a eficientiza protecţia persoanelor fizice, blocurilor rezidenţiale, birourilor, clădirilor administrative.

An de an expozanţii SECURITY demonstrează produse şi servicii calitativ noi. La standurile pavilionului vizitatorii vor găsi o gamă largă de soluţii: companiile-lideri în domeniu, cum ar fi JUSTAR, companiile MEDIA SECURITY, VIDEO SECURITY, EXTERIOR, MELITAX, MOLDOVA SECURITY ş. a. vor oferi o gamă largă de servicii integrate si produse noi de la producători internaţionali de renume în secţiunile tematice:
Mijloace tehnice de asigurare a securităţii: Sisteme integrate de securitate, semnalizare pază şi alarmă, control acces, Echipamente control etc.;
Echipamente şi sisteme de supraveghere video: Aparataj video, registratoare, softuri;
Sisteme şi mijloace de protecţie a informaţiei;
Securitatea tehnogenă şi antiincendiară;
Protecţia şi securitatea muncii;
Servicii pază fizică şi la distanţă.

Subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova - Direcţia Poliţia Rutieră, Poliţia de Frontieră (inclusiv departamentul chinologic), Departamentul trupelor de carabinieri, Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Secţia tehnico-explozivă (STE), Centrul de comandă mobil, Regimentul de Patrulă şi Santinelă "Scut", ÎS Servicii Pază, Direcţia de informare şi relaţii cu publicul, ÎS Cartuş – vor prezenta la standuri noutăţi din arsenalul lor tehnic şi profesional.
Academia de Poliţie "Ştefan cel Mare" va prezenta vizitatorilor programele de studiu ale instituţiei, precum şi programele de reciclare şi de instruire continuă.

Expoziţia va fi completată de un program consistent de seminarii, discuţii, demonstraţii şi prezentări, adaptate la interesele specialiştilor, orientate spre promovarea de noi idei şi tehnologii.

Pe toată durata expoziţiei vizitatorii vor avea posibilitatea să asiste la un program spectaculos de aplicaţii demonstrative, prezentat de subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne - Platou-show (Academia MAI „Ştefan cel Mare"), Spectacol ecvestru (plutonul de cavalerie al RPS „SCUT"), Program demonstrativ cu câinii de serviciu (Departamentul Poliţia de Frontieră), Aplicaţii tactice de eliberare a ostaticilor, Evoluarea orchestrei Departamentului Poliţia de Frontieră şi multe altele.

.
Expoziţia Internaţională Specializată SECURITY oferă oportunităţi unice de colaborare a producătorilor şi consumatorilor de bunuri şi servicii, de monitorizare a pieţei şi de stabilire a unor relaţii utile de afaceri.

Ptrss-release

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика