CE 1160x100 4 2

Marți, 01 Octombrie 2013 17:02

B2B Expo 2013 – mai aproape de business-ul tau !

În perioada 2-4 octombrie a.c. la Moldexpo se va desfăşura, în premieră, B2B EXPO - expoziţia-forum de produse şi servicii pentru afaceri.

Organizator: CIE MOLDEXPO
Co-organizator: Evenda
Susţinere oficială: Ministerul Economiei al Republicii Moldova
Partener general : Orange
Parteneri: CCI RM, ODIMM, AAPM, ATIC, EBA, EBRD BAS Moldova, ABAR, JCI Chişinău, Hotelul "Diplomat Club"
Parteneri media:
revista Profit
ziarele Logos Press, Economist, Timpul, Панорама, Молдавские ведомости, Труд7, Маклер
Parteneri web: portalurile Unimedia.md, AllExpo, AllMoldova, MyBusiness.md, Noi.md, Agenda.md, 9999.md, biznes.md, stroika.md, kn.md

Aflată la prima ediţie, expoziţia-forum de produse şi servicii pentru afaceri, B2B EXPO se anunţă ca cea mai importantă platformă business de comunicare din Moldova.
Termenul "B2B" (din engleză business to business ) este folosit in limbajul oamenilor de afaceri pentru a descrie toate produsele şi serviciile utilizate de către întreprinderi. Mesajul care vor sa-l transmită organizatorii este "B2B EXPO – mai aproape de business-ul tău".
Cu un program consistent şi diversificat - seminarii, mese rotunde, business-networking event-uri - B2B EXPO constituie o platformă excelentă pentru stabilirea de noi contacte, parteneriate, identificarea unor soluţii şi oportunităţi pentru toţi cei care gestionează o afacere sau vor să-şi deschidă un business.
În cadrul acestui eveniment inedit, circa 40 de participanţi din Moldova şi România vor aborda următoarele tematici, fie prin participare cu stand, fie prin organizare de prezentări şi seminarii :
• Publicitatea
• Tehnologiile informaţionale şi comunicaţionale
• Servicii de consultanţă în afaceri
• Servicii financiare
Concepută în primul rând ca o platformă de comunicare, B2B Expo se va desfăşura în formatul unui forum, încurajând şi promovând contactele, discuţiile, schimbul de experienţă. Pe durata celor 3 zile ale expoziţiei, oamenii de afaceri din Moldova vor beneficia de circa 20 de seminarii şi activităţi. În cadrul acestora speakeri şi experţi de top din domeniile consultanţei în afaceri, publicităţii, tehnologilor informaţionale şi comunicaţiilor, serviciilor financiare, comunicării etc. vor veni cu informaţii de valoare, recomandări, sugestii preţioase pentru antreprenorii autohtoni.
Astfel, business-vizitatorii vor stabili noi contacte şi găsi raspunsuri la cele mai diverse întrebări: Cum să creşti vânzările? Cum să faci ca să-ţi funcţioneze afacerea şi în absenţa ta? Cum să găseşti partenerul de afaceri potrivit? Cum să găseti clienţi noi ? Cum se gestionează o afacere la modul cel mai eficient? Cum să obţii un credit pentru afacerea ta ? Care sunt secretele comunicării eficiente? şi multe altele.
Invitatul special al B2B EXPO este cunoscutul business coach, trainer, speaker, autor şi antreprenor din România - Lorand Soares Szasz. Acesta va modera pe data de 2 octombrie conferinţa „5 paşi pentru afacerea ta", eveniment dedicat celor care gestionează o afacere sau un departament (marketing, vinzari, resurse umane) în cadrul unei companii.
Susţinând dezvoltarea mediului de afaceri din Moldova, B2B Expo contribuie la crearea unor premise certe pentru dezvoltarea şi prosperarea economică a ţării, deoarece anume mediul de afaceri este acel motor care asigură dinamica pozitivă a societăţii.
Organizatorii B2B Expo speră că evenimentul va deveni un punct de referinţă pentru mediul de afaceri din Moldova, formulându-şi drept scop primordial promovarea şi sporirea competitivităţii sectorului serviciilor şi produselor pentru afaceri adresat persoanelor juridice din diverse domenii.
Deschiderea oficială a B2B Expo va avea loc pe 2 octombrie, ora 10.30,
în pavilionul central al Moldexpo.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика